Kevättalven kuulumisia

Talvi on pikkuhiljaa kääntymässä jo kevääseen ja täällä on tänäänkin nautittu ihanasta aurinko päivästä. Aivan ihanaa kun ollaan saatu nauttia Suomen talvesta aurinkoisessa säässä. Aurinko antaa niin paljon virtaa.

Me ollaan taas tässä parin viikon sisällä sairasteltu aika paljon. Pojilla oli ihmeellinen kuume tauti. Pelkästään pari vuorokautta kestänyt kuume, ei muuta. Sairastelu on taas vaikuttanut paljon meidän päiviin, mutta onneksi nyt aletaan olla terveitä.

Tänä viikonloppuna ollaan ulkoiltu paljon, käytiin mökkeilemässä ja oltiin jäällä. Vaikka aurinko helli meitä, oli tuuli aika katala. Silti nautimme viikonlopusta täysin rinnoin. Kotona saatiin kaivettua  lumen alta jo hieman terassia esille ja lelulaatikko sekä hiekkalaatikko löytyi myös. Voi sitä esikoisen riemua kun hän sai kaivaa kaikki hiekkalelut talven jäljiltä lelulaatikosta. Myös lasten keinu laitettiin terassille. Tästä se kevät taas alkaa. Ehkä kevät on mielestäni se paras kuukausi! Tietysti kesä tulee siinä rinnalla todella hyvänä kakkosena. Keväässä on vain sitä jotakin. Kevät on aina uusi alku kaikelle. Luonnon vihertymisen ihmettelyä, lintujen laulua ja paluumuuttoa. Koko kesä on vielä edessä. Koskaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan. Aurinko ja raikas sää, mahtavaa.

Tänään istutimme esikoisen kanssa pääsiäisruohot. Laitettiin ruohoa kasvamaan neljään ruukkuun. Sovittiin että jokaiselle perheenjäsenelle on oma ruukku. Nyt on ihana jäädä odottelemaan ruohon itämistä. Tänään myös ensimmäisen kerran grillattiin. Vuoden ensimmäinen grillaus, se on ihan parasta aina. Nam.

Meidän kevättalveen on kuulunut paljon kivoja hetkiä, mutta myös hankalia päiviä ja viikkoja. Lasten sairastelu vie paljon voimia. Yöt ovat silloin huonoja ja päivisin pää meinaa hajota sisätiloissa. Me kun ollaan totuttu ulkoilemaan joka päivä edes kerran ja kuumeessa ei ulos pääse. Onneksi pojilla sujuu leikit pääasiassa kivasti, vaikka erimielisyyksiäkin päiviin mahtuu. Hassua kuinka noin pienet osaavat jo riidellä.

 

Onneksi arjessa on paljon myös kivoja hetkiä. Me ollaan ulkoiltu ja retkeilty paljon. Koko perheen yhteisinä hetkinä yritetään ottaa kaikki ilo irti. Ollaan käyty makkaran paistossa ja pilkillä meidän läheisellä jäällä. Ollaan käyty pulkkamäessä Kasurilassa. Ollaan muuten vain ulkoiltu.

Täällä odotellaan jo paljon pääsiäistä. Minun lapsuudessa pääsiäiseen kuului kivoja perinteitä, joita aion myös meidän lapsille opettaa. Muutenkin keväällä on tulossa kivoja juttuja,pääsiäisen lisäksi paljon ihania juhlia, Vappu ja äitienpäivä. Ihana kevät kertakaikkiaan. Minun töiden aloitus päiväkin on jo lyöty lukkoon ja se on 1.6. Saan olla vielä kaksi kuukautta lasten kanssa kotona ja alkukesästä pääsen sitten töiden pariin.

Olet varmaan huomannutkin, että täällä blogin puolella on ollut nyt vähän hiljaisempaa. Olen aktivoitunut enemmän instagramin puolella instabloggaajana. Sinne päivittelen meidän kuulumisia lähes päivittäin. Jos haluat seurata meidän elämää tiiviimmin ota seurantaan @suvisalln. Yritän kuitenkin taas ryhdistäytyä ja olla aktiivisempi bloginkin puolella.

Mukavaa sunnuntai iltaa 🙂

Suvi

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *