Lahjaideat äideille

Äitienpäivä on ensi viikolla ja aivan varmasti monet taas pähkäilevät, mitä antaa lahjaksi äidille.

Pyysin instagramissa seuraajiani kertomaan, mitä he ovat saaneet tai vastaavasti antaneet lahjaksi äitienpäivänä. Aivan ihanaa, kuinka somemaailma toimii. Sain aivan mahtavia vinkkejä kivoista lahjoista.

Heli Mannisen Ehdinkö? -kirja

Äiti – lapsikuvaus

Kuvalahja äiti-lapsi tai perhekuvista

Makrame

Verhokatos sänkyyn

12 syytä miksi olet tärkeä minulle – kirja

Äiti kerro tarinasi minulle – kirja

Isoäiti kerro tarinasi minulle – kirja

Jalkahoito

Kasvohoito

Aamutossut

Lahjakortti

Korvakorut

Paljon tuli myös viestejä, että lasten itsetehdyt lahjat ovat parhaita. Ja niin ne ovat minunkin mielestäni. On joka kerta yhtä liikuttavaa saada lapselta itse tehty kortti tai itse kasvatettu kukka itsemaalaamassa saviruukussa.

Minulla itselläni äitienpäiviä on ollut kaksi kappaletta ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa minua onnittelee kaksi pientä yhden pienen sijaan.

Lasten lahjat ovat aivan parhaita, mutta myös mieheni on halunnut hankkia jotain pientä minulle yhdessä lapsen kanssa. Edellisinä vuosina olen saanutkin lahjaksi heiltä hopeisen sydän korusetin johon kuului korvakorut ja kaulakoru, Kalevalan Aarre kaulakorun sekä hieronta lahjakortin.

Ihania aineettomia lahjoja ovat myös itsetehty aamiainen, lounas tai päivällinen läheisten kanssa tai ihan vain se yhteinen, kiireetön aika. Kaikista parhaimpia ovat kuitenkin ne ihanat hetket sekä kauniit sanat omilta rakkailta.

Viikon päästä juhlitaan jo äitejä. Mukavaa viikonloppua!

Suvi

perhe tapahtumat-ja-juhlat vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *