Matkalla pohjoiseen

Monen vuoden haave on käynyt toteen, sillä me ollaan matkalla pohjoiseen.

Olen viimeksi lapsena käynyt Lapissa ja jo monta vuotta olemme mieheni kanssa haaveilleet reissusta Lappiin. Melkein vuosi sitten aloimme toteuttaa matkan järjestelyä ja tässä sitä nyt ollaan, menossa Lappiin!

Tänään, itsenäisyyspäivänä ajelemme Rovaniemelle. Käymme joulupukin pajakylässä sekä Santa Parkissa. Yövymme yhden yön Rovaniemellä ja huomenna jatkamme matkaa Ylläkselle.

Meidän kolme vuotias on aivan innoissaan reissusta, hän odottaa niin kovasti joulupukin pajakylän näkemistä. Vaan kyllä yhtä innoissaan on tämä äitikin, koko reissusta!

Olemme varanneet mökin Ylläkseltä laskettelurinteiden alta ja tarkoituksena on lasketella paljon! Olen lasketellut viimeksi vuosia sitten, mutta eiköhän se taito sieltä esiin tule kun vaan rinteeseen pääsee. Olen kuullut, että Ylläksen rinteet ovat todella hyvät, joten odotan laskettelua aivan innolla! Meidän mukana on minun siskot, joten ehkä pääsemme miehen kanssa myös kahdelleen laskemaan. Ajattelimme kokeilla ensimmäisen kerran laskemista myös kolmevuotiaan kanssa.

Tarkoituksena viikon aikana on käydä myös kylpylässä, pulkkamäessä, porotilalla sekä jääkylässä. Ihan parasta loman aikana on myös rauhottuminen ja oleilu mökillä, hyvä ruoka sekä sauna! Eniten odotan kuitenkin kokonaisuutta, Lappia! Sitä luontoa ja kaamosta. Poroja ja revontulia! Ihanaa päästä ihan eri maailmaan. Olisi aivan mahtavaa jos sattuisimme näkemään revontulet! Kamerat on jo valmiina.

Tänä iltana rauhoitutaan Itsenäisyyspäivän viettoon ja katsotaan linnanjuhlia.

Tämä loma tulee juuri oikeaan aikaan, sillä en ole pitänyt lomaa, muutamaa vapaapäivää lukuunottamatta ollenkaan kesäkuun töihin paluun jälkeen. Viime kuukaudet ovat olleet hektisiä ja päivät ovat olleet minuutti minuutilta täynnä työtä. Yhteistä aikaa koko perheen kesken on ollut aivan liian vähän. Nyt on aika ottaa rento meininki ja nauttia lomasta sekä yhteisestä ajasta.

Täältä pääsette seuraamaan Lapin reissua reaaliajassa.

Mukavaa itsenäisyyspäivää ja viikonloppua!

Suvi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *