Meidän juhannus

SuviS Lifestyle

Meidän perheen juhannus meni kivasti ja rauhallisesti kotona. Meillä kävi muutamia ystäviä ja me kävimme äitini mökillä. Teimme hyviä ruokia ja herkuttelimme. Keräsimme kukkia ja kävimme tekemässä vastat. Meinasimme käydä katsomassa juhannuskokkoa, mutta yllätys yllätys juuri kun olimme lähdössä kokolle, alkoi sataa kaatamalla. Kokon katsominen vaihtuikin sitten saunan lämpöön. Kylvimme koko porukka vastoilla. 

Rakastan kukkia ja luonnonkukat ovat ihania! Kesäisin on kiva kun niitä saa kerätä mielinmäärin. Juhannuksen aikaan kun noita on vielä luonnossa niin kivasti. 

Tykkään kovasti noista ihanista macaronseista. Pakko oli ostaa ensimmäistä kertaa paketti paljon kehuttuja kakkutaiteen macaronseja. Maut olivat juhannuksena turkinpippuri, vanhan ajan vanilja, jäätelökesä ja ispahan. Näistä suosikeiksini tulivat turkinpippuri ja tuo ihanan vadelmainen ispahan. Niin täyteläisen ihanat maut. Nam! 

Juhannuksen ajan menuumme kuului paljon grillausta, varhaisperunoita, raikasta kesäsalaattia ja marjoja. Aivan ihanaa kun kaikkea saa nyt tuoreena. Parhaita kesämakuja!

 

Kaikesta parasta tässä juhannuksessa kuitenkin oli toisen poikamme syntymä! Niin odotettu ja rakas hän on! Kyllä tämä juhannus jää meidän mieleen <3

Suvi

Kommentoi