Meidän koti on nyt myynnissä

Tosiaan nyt, pitkän harkinnan jälkeen me laitettiin meidän rakas koti myyntiin. Olemme tehneet luopumistyötä yli puoli vuotta ja edenneet asian kanssa hitaasti ja harkiten. Selvitimme aluksi kaikki asiat kuntoon tonttimme suhteen ja pala palaselta asiat ovat vain loksahdelleet paikoilleen. Olemme olleet tämän asian suhteen aika pessimistejä, sillä niinkuin sanotaan ”pessimisti ei pety”. Nyt kun asiat ovat selvinneet ja kääntyneet positiiviseksi meitä kohtaan, oli tehtävä päätöksiä ja kokeiltava onnea! Ei se ota jos ei annakaan.

Olemme asuneet kodissamme kohta kuusi vuotta ja koko ajan meillä on ollut erinäisiä haaveita tulevaisuuden varalle. Nyt jos joskus tuli aika alkaa toteuttaa niitä. Sillä näin mieleisiä tontteja ei varmasti eteen montaa kertaa tule.

Emme saaneet ihan kaikkea, mitä olisimme tontiltamme halunneet, mutta eihän koskaan kaikkea voi saada. Haaveissamme olisi ollut rantatontti, mutta näillä leveyspiireillä ei meidän budjettiin ja vaatimuksiin sopivaa ole löytynyt. Nyt saimme kuitenkin järvinäkymän, rauhallisen ja kivan tontin tien päästä. Tässä voimme toteuttaa lähes kaikki haaveemme. Asuinalue on uusi ja alueelle rakennetaan myös päiväkoti. Lapsille tulisi lyhyt koulumatka ja kaikki palvelut olisivat ympärillämme. Lapsiperheen unelma siis, ainakin meille.

Etenemme talon myynnin suhteen rauhallisesti, meidän projekti lähtee käyntiin jos saadaan myytyä entinen koti. Totta kai toivon, että talomme menisi kaupaksi kevään aikana, jotta pääsisimme heti keväällä rakennuspuuhiin. Yritän kuitenkin olla ottamatta asiasta liikaa stressiä, ja ajatella, että jokainen asia menee omalla painollaan. Myymme taloamme itse. Alue, jossa kotimme sijaitsee on suosittua ja haluttua lapsiperhe asuinaluetta. Toivoa sopii, että juuri meidän kodille löytyy se onnellinen, sopiva perhe.

Tässä puolen vuoden aikana tunteet ovat käyneet valtavaa ristiriitaa ja tulitaistelua. Toisena iltana olen itkenyt rakasta kotiamme ja haikeana miettinyt sitä, jos tästä joudutaan luopumaan. Toisena hetkenä olen vain nähnyt valoa tunnelin päässä ja pilkahduksia uudesta kodista. Niin pitkään olen tehnyt ajatustyötä, että nyt olen sinut asian kanssa. Olen valmis luopumaan meidän ihanasta kodista!

Tästä pääsette katsomaan meidän talon myynti-ilmoitusta! Tähän todella kannattaa tutustua!

Suvi

koti sisustus oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *