Meidän pieni tyttö

Hei ja ihanaa kesäkuun viimeistä päivää.

Meidän vauva on jo kuukauden ajan ollut ihastuttamassa meitä. Tyttö vauva syntyi juuri laskettuna päivänä 26.5. Hän painoi syntyessään 3660g ja oli 51cm pitkä. Kaikki meni hyvin ja synnytys oli nopea, kestoltaan reilu kaksi tuntia. Olemme koko perhe saanut nauttia siis vauvan tuoksuista elämää täällä jo tovin.

Isoveljet ovat aivan haltioissaan pikkusiskosta ja on ihana seurata tämän kolmikon läheistä suhdetta. Silittelyä, haleja, pusuja. Sisko on niin tärkeä.

Tulevana lauantaina meillä on jo vauvan ristiäiset ja hän saa nimen. Täällä siis kovaa vauhtia valmistellaan juhlia. Juhlat pidämme tällä kertaa seurakuntatalolla. Jännittää jo kovasti juhlat ja nimen paljastaminen.

Vauva on kehittynyt aivan valtavan nopeasti. Hän yrittää jo kovasti jokellella, katselee tarkasti meitä, seuraa katsellaan lelua ja ympärillä tapahtuvaa elämää sekä hymyilee! Hän on todella kehityksessä etuajassa, mutta niin kuulemma nykyajan vauvat ovat. Me Eetun kanssa arvailtiin, että hän saattaa lähteä juoksemaan aika ajoissa. Sellaista on tämä kehitys, poikien touhut näyttää kiinnostavan kovasti.

Tuntuu käsittämättömältä tämä ajan kulku. Ei meinaa pysyä päivien ja viikkojen perässä. Huomenna on jo heinäkuu ja kesä hyvässä vauhdissa.

Palaamisiin ja mukavia kesä päiviä ♥️

Suvi

perhe lapset raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *