Parhaat tuotteet hiuksille

SuviS Lifestyle

Työssäni asiakkaat monesti ihmettelevät kuinka ihanan tuntuiset hiukset käsittelyiden ja jo hiustenleikkauksen jälkeen ovat. No suurin salaisuus on tuotteet. Me kampaamoissa käytetään laadukkaita ammattilaisten tuotteita. Kun tuotteet ovat alusta asti hyviä, ei hiukset voi tuntua huonoilta. Tietysti ammattimainen hiusten käsittely ja esimerkiksi kuivien latvojen leikkaus ovat tärkeä osa kauniita hiuksia.

Tässä minun suosikki tuotteeni!

1. Simin DS hajusteeton shampoo vaaleille hiuksille. Itselläni on vaaleat hiukset ja tykkään, että hiusteni sävy on hieman kylmähkö. Tällä tuotteella saa vaaleista hiuksista platinaiset ja taitettua kivasti keltaisuutta pois. Vaikutusajalla voi säädellä haluamaansa kylmyys astetta. Jos haluat oikein taitetun vivahteen levitä shampoo lähes kuiviin hiuksiin. Sopii hyvin myös harmaille hiuksille. 

2. Simin DS hajusteeton hoitoaine vaaleille hiuksille. Taittaa myös kivasti vaaleita hiuksia platinaiseksi ja hoitaa hiuksia. Kannattaa levittää pyyhekuiviin hiuksiin ja antaa vaikuttaa maksimi määrän niin hiukset saavat samalla hyvän hoidon. Muista kuitenkin, että vaikutusajan pituus vaikuttaa hiusten sävyn lopputulokseen. Mitä pidempi vaikutusaika, sitä kylmempi hiusten sävy.

3. Goldwellin Dualsenses Color jätettävä hoitoaine värjätyille hiuksille. Selvittää hiukset äärettömän hyvin!

4. Goldwellin Dualsenses Just Smooth hoitava öljy. Levitetään muutama tippa käsien kautta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Selvittää hiuksia ja antaa kiiltoa. 

5. Cutrin Muoto Volymizing Dry-Shampoo. Kuivashampoo pesujen välissä. Jokapäiväinen hiusten peseminen kuivattaa hiuksia. Jos hiukset tuntuvat likaisilta pesupäivien välissä, tämä auttaa. Ravista huolellisesti ja suihkuta hiusten tyveen.

6. Cutrin Muoto Iconic Multispray. Huippu muotoilutuote lyhyisiin ja hieman hennoimpiin hiuksiin. Tyvikohottaja, jota suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin, hiusten tyveen ennen kuivausta. Sisältää lämpösuojan! 

7. Cutrin Muoto Strong Volymizing Mousse. Vahva muotovaahto pyyhekuiviin hiuksiin ennen kuivausta. Nykyään itse käytän enemmän suihkutettavia muotoilutuotteita, sillä ne saa paremmin kohdistettua tarvittavaan kohdealueeseen. Tässä kuitenkin hyvä tuote perus vahvaksi muotovaahdoksi normaaleille ja paksuille hiuksille. Muotovaahdon kanssa etenkin kannattaa muistaa ettei sitä laita liikaa. Jos tuotteita yleensä laittaa liikaa, hiukset lässähtävät.

8. Cutrin Muoto Strong Volume Hairspray. Tämä on minun ihan lemppari tuote! Tätä suihkutetaan kuiviin hiuksiin, hiusten tyveen. Voi käyttää niin lyhyiin kuin pitkiinkin hiuksiin. Antaa ihanaa tuuheutta ilman tupeerausta. Huippu tuote myös tupeerauksen alle! Varsinkin pitkille hiuksille käytän aina! 

9. Cutrin Muoto Light Elastic Hairspray. Kevyt lakka jonka saa mukavasti harjattua pois. Hyvä luonnollisiin ilmeisiin. Ei tee tahmeaksi eikä harmaaksi.

10. Cutrin Muoto Extra Strong Hairspray. Todella voimakas lakka. Pitää hiukset ojennuksessa. Viimeistelyyn!

11. Cutrin Muoto Super Strong Pump Hairspray. Huippu lakka lyhyiin miksei pitkiinkin hiuksiin. Ponneaineeton pumppupullo, helppo työstää. Hiuksia voi muotoilla vielä lakkauksen aikana.

12. Goldwell Stylesign Ultra Volume Double Boost. Ihan huippu tuote tyvikohotukseen. Suihkutettava vaahto helppo käyttää. Tykkään käyttää niin lyhyille kuin pitkillekin hiuksille. Paras normaaleille ja paksuille hiuksille. Antaa oikeasti tukea sekä mikä ihaninta, tuote tuoksuu hyvältä! Pyyhekuiviin hiuksiin, hiusten tyveen, kuivauksen alle.

13. Goldwell Stylesign Creative Texture Roughman. Paras vaha! Käytän kaikille hiuksille, naisille ja miehille, paras lyhyille hiuksille. Tämän vahan voittanutta ei ole. Rasvaton vaha, jättää hiukset mattapintaisiksi. Ihana työstää ja tämäkin tuoksuu hyvälle ;)

Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä! Cutrin Muoto Heat Protection. Lämpösuoja! Tätä jokaisen pitäisi käyttää, jos käytät hiuksiisi yhtäkään lämpölaitetta! Suihkutetaan pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin kuivauksen tai muotoilurautojen alle. Minun melkein motto on jos käytät lämpölaitteita, käytät myös lämpösuojaa! Estää hiuksia vaurioitumasta kuumien laitteiden alla. Monessa muotoilutuotteessa nykyään on jo sisällä lämpösuoja. Jos niin on, tätä ei välttämättä tarvitse. Pääasia, että hiuksissasi on jokin lämpösuoja ennen kuumia laitteita!

Tässäpä minun suosikit! Näitä kaikkia ei tietenkään valita päähän samaan aikaan ;) 

Suvi

 

Kommentoi