Tervetuloa uusivuosi!

B2CD420F-A5E1-4001-A690-67DC33D64331.jpeg

B08BB13E-9CE0-4493-A2FC-E69B5999DC8B.jpeg

1B0DD236-FBD3-42BD-B624-2CEB5FCE01C7.jpeg

D27AA1C2-C671-4B8A-AF39-C3C65CFAE4D4.jpeg

Moikka kaikille ja hyvää alkanutta vuotta! 

Meidän vuosi vaihtui mukavasti ja rauhallisesti kotona ystäväperheemme kanssa! Ammuttiin muutama raketti, poltettiin tähtisädetikkuja ja herkuteltiin! 

Meillä oli tosi kiva ilta. Lapset nauttivat toistensa seurasta ja me aikuiset myös. Lasten mentyä nukkumaan me aikuisporukalla saunottiin ja pelailtiin yömyöhään. Samalla kippisteltiin minun ja mieheni yhdeksän vuotis kihlajaispäivää!

Mielestäni uusi vuosi niinkuin kaikki muutkin juhlapyhät ovat myös lasten juhlaa. Sen vuoksi haluan viettää nämä kaikki juhlat lasten kanssa ja myös heidän ehdoilla. 

Tammikuulle halusin ottaa vastaan yhden haasteen, jonka löysin instagramissa. Haasteessa tulee hävittää yhteensä 496 tavaraa kuukauden aikana. Tammikuun 1. päivänä tulisi hävittää 31 tavaraa, toisena 30 tavaraa jne. Kuun viimeisenä päivänä tavaroita hävitetään yksi kappale. Tämän voi aloittaa myöskin toisinpäin, kunhan tavaroita hävittää sen 496. Aluksi ajattelin tänään hävittää sen 31 tavaraa, mutta en ehtinytkään aloittaa kaappien siivousta joten aloitan hävittämisen yhdestä tavarasta. Tuo tavaramäärä kuulostaa kamalan paljolta, mutta nelihenkisen perheen ja suuren kodin syövereistä tuota hävitettävää tavaraa varmasti tuon verran löytyy. Kun kaappeja alkaa siivoamaan niin pois heitettävää varmasti on. Ja nämä tavarat voivat olla ihan mitä vain. Ajattelin käydä läpi lasten kaapit, keittiön kaapit sekä ehkä katsoa pois myös jotain omia juttuja sekä joulutavaroita. Tämä haaste sopii täydellisesti minulle tälle kuulle. Olen lasten kanssa kotona joten aikaa pitäisi olla, sekä kaappien siivouksen tekisin muutenkin. Tuleepahan nyt hävitettyä kaikkea ylimääräistä uusien jouluna saatujen tavaroidenkin tieltä. 

Meillä on edelleen kotona jouluista. Kuusi on säilynyt niin hyvänä, etten raaski sitä vielä heittää. Viikonlopun aikana kuitenkin kerään kaiken jouluroinan pois ja laitan joulusisustuksen tilalle talvisisustuksen. Tilasin joulun alla meidän olohuoneeseen uuden maton ja arvatkaa mitä se on meidän olohuoneen ensimmäinen matto. Tykkään meidän lattiasta niin kovin, etten ole koskaan käyttänyt oleskelutiloissa mattoja. Muutamia mattoja meillä on käynyt kotona kääntymässä, mutta milloinkaan en ole niihin ollut tyytyväinen. Nyt löysin mielestäni niin kauniin maton, etten voinut vastustaa sen ostamista. Joulun alla kun matto tuli aleen se täytyi tilata. Ja se on IHANA! Vihdoin löysin meille maton, joka miellyttää omaa silmääni. Maton myötä meidän olohuone saa varmasti muutenkin hieman uutta sisustusta. 

Toinen projekti meillä olisi lasten leikkihuoneen sisustaminen. Lapset saivat ihan mielettömän ihania joululahjoja ja niille täytyisi sitten leikkihuone rakentaa. En malta odottaa, että pääsen sisustamaan!

Meidän vuosi 2019 on alkanut ihan arkisilla jutuilla, suurella määrällä lumitöitä 😉 tänään palasimme jo normaali arkeen miehen lähdettyä töihin. Vuosi 2019 tuo varmasti kivoja juttuja ja muutamia suunnitelmiakin meillä jo on. 

Ihanaa tammikuuta kaikille!

Suvi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *