Vauvakuplassa

SuviS Lifestyle

 

 

 

Olemme olleet vauvan kanssa kotona nyt reilun viikon. Olemme kaikki aivan rakastuneita ja todellakin vauvakuplassa. Isoveli käy vain pussailemassa ja halimassa vauvaa. Hän osaa olla niin hellävarainen ja kohtelee vauvaa hienosti. Ainakaan vielä ei ole ilmennyt mustasukkaisuutta. Tietenkin hän on saanut mieheltäni kaiken huomion. Ihanaa kun mieheni saa olla neljä viikkoa lomalla nyt ja syksyllä vielä toiset neljä viikkoa. On niin iso apu kun hän on kotona. Sittenhän se arki vasta kunnolla alkaa kun jäämme poikien kanssa keskenään. Nyt kaikki on mennyt niin hyvin. Vauva nukkuu pääasiassa ja on tosi tyytyväinen. Yölläkin hän syö keskimäärin 2-3 kertaa ja nukkuu pitempiäkin pätkiä. Voi kun hänestä tulisikin parempi nukkuja kuin isoveljestään. Isoveli herää vieläkin joka yö. 

Tämän ensimmäisen viikon aikana olemme kerenneet tekemään paljon. Olemme viettäneet aikaa paljon oman perheen kesken, mutta meillä on käynyt myös kivasti sukulaisia ja ystäviä ihastelemassa tuoretta tulokasta. Kiva nähdä myös läheisiä kun muuten tulee oltua paljon vain kotona. Yhden kerran olemme käyneet jo kauppakeskuksessa ja vauva viihtyi ihmeen hyvin mukana! Esikoisen aikaan muistelen että se oli aikamoista härdelliä. Tietenkin sekin vaikuttaa kun itse osaa suhtautua nyt rennommin kaikkeen. Paljon olemme ulkoilleet ilmojen niin salliessa. Pienet vaunulenkit on niin piristäviä.

Tänään olimme vastasyntyneen kuvauksessa ja samalla kuvaaja otti meistä perhekuvia, sekä Evertistä 2-vuotis kuvia. Olemme käyneet samalla kuvaajalla joka vuosi Evertin syntymän jälkeen. Henriikka on niin taitava ja osaa käsitellä lapsia ihanasti! 

Muutaman kerran olemme käyneet jo mummolassakin pieniä hetkiä ja viikonloppuna ajattelimme lähteä mökkeilemään. Toivotaan, että säät suosivat! 

Yhtenä päivänä tein ensimmäistä kertaa mansikka britakakun. Olipa aika herkullista ja ensimmäiseksi kerraksi onnistuin mielestäni aika hyvin! Tämän tein yhteishyvän ohjeella. Nam!

Onhan nämä pienet vaan niin suloisia. Meidän omat kultakimpaleet <3

Suvi

Kommentoi