Voimistelurenkaat – koko perheen uusi lemppari

Kaupallinen yhteistyö: Suomen voimistelutuote

40A5F6E8-1236-4F7C-9A97-FC60E2EC8F8C.jpeg

3B7B7A24-7D5F-4320-91AD-D35D8E81131C.jpeg

Olin niin innoissani Suomen voimistelutuotteen yhteydenotosta yhteistyön tiimoilta. Tämä tuli niin hyvään saumaan kuin olla ja voi! Olin jo kauan haaveillut voimistelurenkaista meidän perheeseen. Ne olisi varmasti hyvät niin taaperolle kuin meille vanhemmillekin. Taapero on nyt todella innostunut temppuilusta kuperkeikkakerhon myötä, joten renkaat olisivat varmasti senkin takia ajankohtainen hankinta. 

Nyt renkaiden saavuttua oli tämä parempi kuin hyvä juttu. Taapero on niistä aivan innostunut! Pakkaspäivinä energian saa kulutettua näissä taatusti. Hän roikkuu, pyörii ja hyppii niissä. Aivan ihanaa seurata hänen innostustaan vierestä. 

B6C99545-ECD7-41F9-A8EA-F8E4C4D31E7A.jpeg

Itsekin olen renkaita päässyt kokeilemaan ja välillä meillä meinaa taaperon kanssa tulla jo kinastelu, kumpiko niissä saa roikkua. Hassua! Näissä on niin kiva olla ja venytellä. Hurjempiakin temppuja olisi ihana kokeilla ja oppia. Katsotaan sitten kun taapero päästää minut enemmän renkaiden pariin. 

Renkaita on kahta erikokoa. Aikuisten koko ja lasten koko. Aikuisten koko on hyvä jo yli viisi vuotiaille lapsille. Lasten koko on suunniteltu niin ettei lapsen pää mahdu menemään renkaan läpi. Meille kotiutui renkaat molemmassa koossa. Otin renkaille deluxe hihnat, jotka kestävät maksimi painon ja soveltuvat myös korkeisiin tiloihin (400cm). Meille tuli Suomen voimistelutuotteilta myös kattokannakkeet palomiehen hakasilla. Ne olivat hyvä valinta, jotta saimme kiinnitettyä renkaat turvallisesti kattoon. Meillä on kahdet kannakkeet, jotta saamme asennettua renkaat joko olohuoneeseen tai poikien huoneeseen. 

Tällä hetkellä taapero on voimistellut aikuisten koon renkailla ja hyvin hän niilläkin on pystynyt voimistelemaan. Ajattelin kuitenkin, että sitten kun renkaat laitetaan poikien huoneeseen, vaihdan heille lasten koon renkaat. Olohuoneessa taapero voimistelee aina meidän valvovien silmien alla. Sen vuoksi olen uskaltanut antaa hänen voimistella suuremmilla renkailla. Lasten renkaat soveltuvat myös aikuisten käyttöön, tietysti ne ovat vaan ahtaammat. 

Kaiken lisäksi renkaat ovat todella kauniit. Ne uppoavat kivasti meidän sisustukseen ja sen vuoksi renkaita pystyykin pitämään esillä jatkuvasti. Kun renkaat ovat aina saatavilla, tulee niitä käytettyä. Usein renkaiden ohi kulkiessa, niissä tulee roikuttua edes hetki. Taaperosta puhumattakaan. Se (roikkuminen kehon omalla painolla) jos mikä tekee jokaisen kropalla hyvää! 

Näiden kauniiden renkaiden lisäksi me saimme Suomen voimistelutuotteilta ilmajoogaliinan. Valitsin harmaan liinan ja on mielestäni todella harmonisen kaunis. Tämäkin sointuu niin mukavasti varmasti jokaisen kotiin. Ja löytyyhän tätäkin heiltä useaa eri väriä. Tällä hetkellä tämä on meidän olohuoneessa ja se on jatkuvasti paikoillaan. Tästäkin on välillä kina, myös silloin kun meillä on vieraita, kuka saa olohuoneen parhaan paikan.

7728521A-5AC3-44FD-957A-A3BC43DFC462.jpeg

7E6731AB-7B68-4AA1-9B2F-589DEC8FBF3A.jpeg

Taapero on innostunut joogaliinasta jo avoimessa päiväkodissa. Hän tykkää mennä liinan sisään piiloon ja minun täytyy antaa hänelle vauhtia. Tämä leikki on nyt jatkunut kotonakin. Ja tätä me tehdään nyt yhdessä. Taaperosta on todella hauskaa kun äitikin tulee liinan sisään ja voimme yhdessä olla siellä ikäänkuin majassa. Meille tästä on tullut ihana, yhteinen leikki. Ilmajoogaliina on myös todella kehittävä väline, niinkuin voimistelurenkaatkin. Huomaa jo nyt kuinka taapero on kehittynyt näiden kanssa. Heti tänä aamuna hän halusi joogaliina alle oman jumppamattonsa ja liinan sisälle. Hän on niin innoissaan siitä kun hän osaa mennä liinan sisään jo itse. Tästä on tullut nyt jo meidän koko perheen hitti. Mieskin sanoi siellä pötkötellessään, että tämähän on hyvä juttu. Katsotaan josko itse innostuisin joskus joogaamaan liinan avulla. Olisihan se mahtavaa. Liinastakin taitaa tulla meidän kaikkien suosikki juttu!

E93580E9-3FD3-413F-BD23-B59CE3E3A4F4.jpeg

Suomen voimistelutuotteiden tuotteet ovat laadukkaita. Tuotteet ovat alusta asti Suomessa toteutettuja, kotimaisia raaka-aineita käyttäen. Näin tuotteet ovat kestäviä, turvallisia ja ekologisia. Kannattaa ihmeessä tutustua!

Kiitos yhteistyöstä Suomen voimistelutuotteet.

Suvi 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *