Vuoden 2019 parhaat

Vuosi 2019 alkaa olla lopuillaan ja halusin vielä fiilistellä mennyttä vuotta. Vuosi oli aika tapahtumarikas. Mammalomailua, töiden aloitus, vauvasta tuli taapero, lasten hoidon aloitus sekä paljon muuta. Vuoteen mahtui paljon ihania päiviä, mutta myös niitä raskaita. Näin kahden pienen lapsen äitinä tuntuu, että vuosi on ollut yhtä sumua. Täytyy oikeasti miettiä mitä oikein tapahtui. Puolen vuoden takaisia tai jopa kuukauden takaisia asioita ei meinaa tulla millään mieleen. Listasin alle kuitenkin muutamia parhaita juttuja, jotka jäivät mieleen.

Vuoden 2019 paras…

Päätös. Lapsille 10 hoitopäivää kuukaudessa. Olen ollut mielettömän kiitollinen siitä, että valitsimme lapsillemme vain 10 hoitopäivää kuukaudessa. Näin olen saanut pitää muutaman ylimääräisen vapaapäivän sekä olla enemmän lasten kanssa ja lapsetkin mahdollisimman paljon kotona. Päiväkoti on tuntunut lapsista kivalta vaihtelulta.

Ostos. Järjestelmäkamera. Pitkään olin jo haaveillut omasta kamerasta, valokuvaus harrastukseni lisääntyessä. Kesällä hankin oman järjestelmäkameran, enkä voisi olla tyytyväisempi hankintaan. Käytän sitä lähes päivittäin. Kamerani on Olympus E-M10 Mark III.

Reissu. Ehdottomasti mieleenpainuvin reissu oli Lapin reissu ennen joulua. Niin paljon uusia kokemuksia ja nähtävää. Tänä vuonna emme käyneet ulkomailla ollenkaan.

Kokemus. Lumikenkäily Lapissa. Lumikenkäily luonnonrauhassa, metsän keskellä. En koskaan aiemmin ollut lumikenkäillyt. Pakkasasteita oli muutama ja sää oikein kaunis, luminen. Puro solisi lumisen metsän keskellä.

Juhla. Ystäväni 30- vuotis juhlat keväällä oli tämän vuoden mieleenpainuvin ja hauskin juhla. Niitä juhlittiin Tahkolla. Ensi vuonna kolmekymppisiä onkin tulossa taas lisää.

Päivä. Parhaita päiviä on vaikea sanoa yksi. Mutta luulenpa, että parhaita päiviä tänä vuonna olivat alkuvuoden päivät lasten kanssa kotona. Sellaiset päivät, kun olimme kaikki terveinä ja lapset olivat hyväntuulisia. Sellaiset ihan tavalliset, hyvät arkipäivät.

Tulevaa vuotta odotan jo innolla. Tuokoon uusi vuosi jokaiselle onnea, iloa ja terveyttä!

Suvi

hyvinvointi ajattelin-tanaan hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *