Eka kesätyöviikko takana

Näkymä kesäkodin ikkunasta
Ekan Vaasa-päivän kunniaksi tutustumassa työpaikkaan jäätelö kourassa
Jännittyneenä kohti Vaasaa

 

Heinäkuu on alkanut koko maassa vilpoisasti. Itselläni alkoi kesätyöt heinäkuun alkamisen myötä, mikä tarkoitti sitä että jännityksellä odotettu Vaasa-kesä sai ensi askeleensa reilu puolitoista viikkoa sitten. Tulin isäni kanssa edeltävänä viikonloppuna kaupunkiin, tarkoituksena tutustua paikkoihin ja helpottaa muuttoa.

Nyt takana on viikko ja kaksi päivää kesätöitä, tämä tuntuu hyvältä. Töissä on mukava porukka, olemme ehtineet käydä töiden jälkeen jäätelölläkin. Monena aamuna tarjolla on leipomuksia, olipa viime perjantaina kunnon brunssikin!

Itse työ on vielä kovin uutta, paikan tavat eivät ihan vielä ole tulleet täysin tutuiksi ja potilastietojärjestelmäkään ei ole sataprosenttisesti hallussa. Hyvä ohjaus kuitenkin on auttanut paljon ja viime viikolla sainkin tehdä reilusti hommia! Työn oppii päivä päivältä ja osaston henkilökunta on isona tukena tässä oppimisessa.

Isoksi ilokseni talonyhtiössäni on sauna joka on vapaasti varattavissa. Olenkin ehtinyt saunoa jo kahdesti viime viikonlopun aikana! Huomaan selkeästi eron ruotsalaiseen saunaan sillä täällä en kestä kovinkaan kauaa löylyssä vaan pian on juostava vilvoitteluhuoneen puolelle. Eiköhän saunataidot palaudu tässä kesän myötä, sillä tarkoituksenani on saunoa mahdollisimman useasti kun nyt siihen on oikeasti mahdollisuus.

Miinuspuolena Vaasassa on harvakseltaan kulkeva joukkoliikenne. En asu keskustassa ja ohitseni menee bussi hyvin harvakseltaan, noin tunnin-kahden välein. Lisäksi viikonloppuisin liikennöinti alkaa suhteellisen myöhään, sunnuntaisin vasta puolilta päivin. Tukholmassa minua hemmoteltiin parhaimmillaan muutaman minuutin välein menevällä metroyhteydellä, nyt on katsottava aikataulukirjaa tai käveltävä. Työmatka onneksi on todella lyhyt.

Katsotaan mitä loppuviikko tuo tullessaan, omissa toiveissa olisi mukava teeilta kavereiden kanssa, mielellään yhdistettynä saunaan ja kauniiseen ilta-aurinkoon.

Mukavaa viikkoa!

hyvinvointi mieli oma-elama tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *