Gradua mä metsästän

Maaliskuu on lähtenyt käyntiin lumisissa merkeissä. Täällä Tukholmassa aamulla mittari näytti kymmentä pakkasastetta ja päälle sai pukea lämpimästi. Iltapäivällä kotiin köpsytellessä taivaalta tuli muutama lumihiutalekin.

Maaliskuu tarkoittaa deadlinea gradupaikan hankinnalle. 13.3 meillä pitäisi olla tiedossa missä ensi syksyn viettää ja projektiehdotus lähetettynä. Itse olen enemmän tai vähemmän etsinyt tätä paikkaa jo vuoden, huonolla menestyksellä. Meileihin ei usein tule vastauksia tai sitten potentiaalisilla ohjaajilla ei ole aikaa/mahdollisuutta ohjata kyseisenä ajankohtana.

Hieman stressitasot ovat tämänkin asian kohdalla koholla. Tiedän että oikeasti meillä on aikaa enemmän kuin tuo edellä mainittu päivä mutta olisi se kiva että olisi selkeät kuviot sen suhteen mitä gradukseen tekee. Varsinkin kun tämä termin on muutenkin niin stressaava.

Gradun metsästämisen lisäksi olen ollut ahkerasti koulussa, liian pitkiä päiviä jos mielipidettä kysytään. Viime viikon radiologiaan tuntui hajoavan totaalisesti sillä en ollenkaan kyennyt hahmottamaan kuvia ja lisäksi tekniset ongelmat lisäsivät radiologia-ahdistusta tappiin asti. Onneksi ystäviltä sai tukea niin seminaarit sai tehtyä. Tällä viikolla olen onneksi rauhallisemmassa maisemassa terveyskeskuksessa. Siellä työt tehdään töissä eikä niitä tarvitse kantaa kotiin. Tämä on tervetullutta kaikkien seminaarien keskellä.

Ensi viikolla alkaa kolmen viikon kirurgiablokki. Tarkoituksena olisi nähdä paljon erilaisia leikkauksia mutta myös osallistua vuodeosaston toimintaan. Ystävältäni olen kuullut että tuo kolme viikkoa on ihan mukavaa aikaa ja sujuu hyvin. Tämä on mukava sillä olen kova jännittämään asioita etukäteen.

Sitä en ymmärrä missä välissä potentiaalisia graduohjaajia ehtii tavata kun koulu on pakollista 7:30-16:30. On vaikea uskoa että ohjaajaehdokkaille sopii iltatapaamiset sillä heilläkin on omat menonsa. No, kaiketi sekin jotenkin ratkennee.

 

Mukavaa maaliskuun alkua!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *