Happy 2020!

Ihanaa uutta vuotta 2020!

Aika menny taas hirveetä vauhtia etiäpäin, jotenkii tuntuu mitä vanhemmaks tulee niin sitä nopeemmin vuodet menee. Ihan älytöntä et nyt on vuosi 2020! Ja eletää jo puolessa välissä tammikuuta! Mut ihanaa tätä vuotta kaikille! Mie palaan tässä kirjoituksessa takas viel viime vuoteen, ku saatiin ihania suomivieraita ennen joulua ja vietettiin ihana joulu täällä meillä!

Saatiin siis miehen äiti ja sisko kylään meille melkein kaheksi viikoksi. Oli ihanaa saada vieraita tänne, kun saatiin toi mein vierashuonekkii valmiiks just viikkoo ennen ku vieraat tuli 😀 Vietettiin suomalaistyyppinen joulu meillä tässä. Jouluaattona tehtiin riisipuuroa aamupalaksi, jonka jälkeen mie halusin jo, et lahjat avataan. Saatiin lahjaksi suomiherkkuja! Ja ne kaikki on melkein syöty jo.. Lahjojen avaamisen jälkeen lähettiin pienelle kävelylle ku tääl oli niin ihanan lämmin ilma! Kerrankii jouluna oli hyvä sää. Meillä täällä mittari näytti +20astetta! Kävelyn jälkeen käytii lämmittää laatikoita ja sit syötikii pitkän kaavan mukaan jouluruokia. Miehä olin kokkaillu laatikot(peruna- ja bataattilaatikko)miehen siskon ja äidin kanssa aatonaattona ja kaikki yhessä koossa tehtii riisipiirakoita! Ne onnistu ihan älyttömän hyvin! Illal katottii sit tottakai joululeffa Yksin kotona, ja heti perää Yksin kotona 2 New Yorkissa. 😀 Oli erittäin rento joulu, ei tarvinnu mistään ressata ja sai vaa syyä ja olla. Joulupäivä ja tapaninpäivä meni syödessä ja juodessa 😀 Joulupäivänä käytii illalla ajelemassa ja kattomassa jouluvaloja. Täälhä siis kaikki paikat oli 25.päivänä kiinni eli siis joulupäivänä. Amerikkalaiset viettää joulua just 25.päivä nii silloin kaikilla on vapaapäivä.

22.12.2019 satoi vettä ja oli viileä ilma. Kuvassa mie ja anoppini.
Mieskii innostu tekee riisipiirakoita!

Tuli ihan piirakoiden näkösiä näistä ja tehtii ekaa kertaa kaikki näitä!

Ostettii uus joulukuusen koriste täältä.
Merry Christmas!
Sain mieheltä lahjaksi Polaroidi kameran. Otettiin sillä aivan ihana joulukuva!
Jouluaatto näytti tältä.

Jouluaattona oli lämmin sää +20astetta.
Mein joulupöytä.
Montgomeryn valtiohallintorakennuksen edessä oli aika hieno kuusi.
Ja se oli I-S-O!

Prattvillen Downtownissa oli ihanat jouluvalot!

Viikonloppuna käytiin sit Montgomeryn taidemuseossa. Oon yrittäny miestä saada miun mukaan kaikkiin museoihin käymään, mut ku häntä ei oikee kiinnosta nii nyt oli kivaa ku anoppia ja kälyä kiinnosti myös nii sain raahattua myös miehen sinne 😀 Taidemuseo oli tosi hieno ja iso paikka, ja mikä parasta täällä nii se oli täysin ILMAINEN. Käytiin myös katsomassa nopeasti Alabama Shakespeare Festival-rakennus, ku noi on samassa puistossa. Tuona päivänä oli kans lämmin ja hiostava ilma.

Montgomery Museum of Fine Arts

Siel oli kiva kuusi.

Ihanaa lasitaidetta!
Nää oli upeita.
Ja tää! Ihan mielettömän hieno.

Alabama Shakespeare Festival-rakennus.

Maanantaina lähdettiin sit yheks yöks Gulf Shoresiin, et anoppi ja käly näki muutakii Alabamaa ku vaa Montgomeryä 😀 Mein oli siis ekana tarkoitus lähtee viettää uuttavuotta Atlantaan, mut ei oikee löydetty mitään et mis ois voinu siel sitä juhlii tai löydettiin mut ne oli kaikki jotain yökerhojuhlinta paikkoja ja hemmetin kalliita. Nii päätettii sit et lähetää käymää tuol rantsus ja juhlitaa uusvuos täs meillä. Gulf Shores oli tähän aikaa vuodesta hiljainen, mutta ihana paikka. Yövyttiin samassa hotellissa, missä myö yövyttiin sillo elokuun lopulla. Ilmat oli ihanat siellä, aurinko paistoi ja oli +15astetta.

Miun rakas mieheni.

Oli kyllä upea auringonlasku Gulf Shoresissa.

Maisteltii Pink Pony Pubissa ostereita, tai siis muut maistoi. Mie en vaa kyenny noita maistamaan.
Seuraavana aamuna oli ihana sää kävellä rannalla!
Täs viel hymyilytti ku oli niin upee ilma ja lämmin +15, mut en tajunnu et ois pitäny laittaa aurinkorasvaa. Miula siis palo naama. 😀

Keräilin simpukoita.

Mie ja miun ihana anoppini!
Pelattiin vähän pingistä hotellilla.

Käytiin kävelemässä Orange Beachin The Wharfissa, toi oli niiku ostoskatu. Kaupat oli kyl ihan surkeita nii lähettiin sit shoppailemaan yhteen outlet-kylään.

Miun komea mieheni.

Uusvuos juhlittiin siis tässä meillä. Oltiin kotona joskus klo19 jälkeen, tilattiin pizzat ja avattiin skumppa. Siinä sit syötii, juotii ja pelailtii UNOa. Katottiin myös sivusilmällä New Yorkin uudenvuoden juhlintaa. Mie, mies ja miehen sisko lähettiin sit tohon baseball stadionille kattoo Montgomeryn ilotulitus. Oli älyttömästi porukkaa ja ilotulistus oli kyl hieno. Vuoden 2020 ensimmäisenä päivänä lähdettiin sit viemää vieraita Atlantan lentokenttähotelliin. Oli kyl ihanaa ku oli vieraita, vaik kaikis paikois ei ehitty käymää mitä olin ”suunnitellu”. Mut olipahan vieraille rentouttava loma, ku ei oltu koko ajan menossa jonnekkii. 🙂

Ihanaa uutta vuotta 2020!
Lenkkeilyn lomassa ottanu kuvia.

Viime lauantaina 11.1.2020 oli eka säävaroitus annettu.
Telkusta katottii et millo meille iskee myrsky ja tullooko tornadoja. Oli tosi lämmin +23 ja hiostava ilma.
Myrky iski, mut oli aika nopeesti sit jo ohi täs meillä.
Myskyn jälkeen poutasää.

Uusi vuosi on alkanut hyvin täällä rapakon takana! Mie tapasin viime viikolla suomalaisen Elinan täällä, hää oli siis löytäny miun blogin netistä ja laitto viestii ennen joulua. Niin hän kävi tässä meillä sit kahvilla. On kyl tosi kivaa, et tääl asuu toinenkii suomalainen! Kävin myös viime viikol mein naapurin Savannahin kanssa lenkillä ja pääsin puhumaan enkkua! Vaik rallienkkua olikii mut silti. Mies on niin ylpee miusta ku oon ottanu itteäni niskasta kiinni ja nähny ihmisiä ja ollu sosiaalinen. Mie sanoinkii et New Year, New Me. 😀 Ja ihan parasta! Miule oli tullu postissa viikonloppuna kirje, missä luki että MIULLE ON MYÖNNETTY TYÖLUPA!!! JEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! Nyt vaa oottelen millo kortti tulloo ja sit hakemaan töitä. Täytyy nyt ens viikol laitella hakemuksia ja kerrata kyl enkkua, jos täytyy työhaastatteluun mennä, etten oo iha siel suu auki vaa ku ei tuu sanoja suusta 😀 Eli täällä rapakon takana elämä hymyilee meille kyllä! 🙂 Viikonloppuna ois miun 31vuotissynttärit ja lähetään torstaina 5päiväks road tripille Arizonaan! Vitsit siitä tulee mahtava reissu! Siitä enemmän sit seuraavassa postauksessa.

Ihanaa tätä vuotta kaikille sinne Suomeen ja toivotaan, että sinne tulisi kunnon talvi!

xoxo Tiia

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *