Home Is My Happy Place

Täällä taas! Kyl aika menee nopeesti, huhhuh. Nytkii eletää jo melkein elokuun loppua! Apua! Tääl ei kyl yhtään tunnu siltä et ois syksy tulossa, ku viime viikolla oli varoitus helteestä ja kuumuudesta. Oli yhtenä päivän 44astetta lämmintä. Mut en valita, koska tiiän et tää ei enää kauaa kestä! I hope so! 😀

Mut joo asiaan.. elikkä viime postauksessa lupasin teille esitellä mein kodin niin nyt oon vihdoin saanu kuvat otettua! Ja ollaa myös saatu laitettua tätä kodin näköiseksi, ainut mikä on viel vaiheessa on vierashuone/miehen työhuone ja toinen vessa. Mut eipä niil oo nyt mikään kiire kyl ku ei oo vieraita tulossa pitkään aikaan. Kerron myös täs postauksessa mein yhen päivän reissusta Birminghamiin 🙂

Nii ja tosiaan oltii täs välissä Suomi-lomalla kaksi viikkoa. Meni kyl ihan liian nopeasti loma ja aika siellä. Tuntu jotenkii koko loman ajan et oli hirveesti tekemistä ja piti ehtii näkemään kaikkia ja tekemään vaik mitä niin jotenkii ei kuitenkaa ehtiny ihan rentoutuu siellä. Ainut paikka missä keho ja mieli rentoutu oli mökki Saimaan rannalla, mis oltii yöks yö. Mut kokonaisuudessa loma oli PERFECT!

Nyt mein kämpän esittelyyn. Elikkä asutaan The Heights Montgomeryssä, mikä on siis Downtownissa. Tääl Downtownissa ei oo shoppailukauppoja yhtään, yks pieni kirjakauppa löytyy, mut muuten on vaa hotelleja ja ravintoloita täynnä ja tietysti kouluja ja kirkkoja. Shoppailukaupat löytyy sit Eastchacestä, mihin ajaa meiltä autolla n.10min. Hyvin ollaa viihdytty täs Downtownissa, ku on rauhallista ja kuitenkii on melkein joka ilta tai viikonloppu jotain tapahtumaa tossa lähellä. Ei siis olla viel käyty missää ku miust on ainakii tullu iän myötä kotihiiri, et mitä vanhemmaks tuun nii sitä enemmän viihyn kotona. Siin on haittapuoli se, et sit ku pitäis jonnekkii lähtee nii iskee ahistus et pitää mennä ihmisten ilmoille ja pitää olla sosiaalinen. Mut ehkä myö otetaa itteämme niskasta kiinni ja aletaa käymää jossain viikonloppusin/arki-iltasin.

Mein kämppä on n.100neliöö iso, elikkä kaksi makuuhuonetta, kaksi kylppäriä, open concept-keittiö, olohuone, parveke ja pyykkihuone. Asunto on kyl aika jenkkityylinen, tummat kaapit kylppäreissä ja keittiössä, ja kokolattiamatot makuuhuoneissa. Onneks meil on muuten kämpässä kova lattia, eikä kaikkialla kokolattiamattoa. Mein kalusteet mitkä ollaa ostettu täältä on myös niin jenkkityylisiä! Kaikki on jotenkii niin suurta ja massiivista, mut onneks löydettiin kivat kalusteet meille tänne. 🙂  Tää asunto on valmistunu 1,5vuotta sitten eli uusi on. Pihalta löytyy oma uima-allas, grillialue ja chillailualue myös. Alhaalta löytyy kuntosali, mihin pääsee 24/7 avainkortilla. Asutaan siis kolmannessa kerroksessa ja tää on niinku neljäkerroksinen kerrostalo, mis on ulkoraput. Koko alue on aidattu elikkä turvallinen, ei pääse ketkä vaa tänne. Asukkaat kulkee sit sellasilla avainkorteilla porteista sisää. Mein parvekkeelta on näkymät suoraa Alabaman joelle ja Downtowniin näkee myös pikkasen. Ollaan nähty muutosta lähtien joka toinen viikonloppu ilotulitukset,ne tulee tuolta baseball-areenasta, mis pelataan Biscuitsin kotipelit. Asunto on hyvällä sijainnilla myös siksi, et tos vieressä menee interstate eli moottoritie, josta mies pääsee hyvin lähtemään töihin aamuisin. Ja siitä pääsee myös hyvin lähtee Atlantan suuntaan, etelään Mobileen tai sit pohjoseen Birminghamiin.

Tän näköinen kerrostalo.
Kuntosalimme.

Makuuhuoneemme.

Mein oma kylppäri.

Keittiö.

Ruokailutila.
Olohuone.

Miehen työhuone/vierashuone.
Pyykkihuone.
Eteisen kaappi.
Pihalla oleva uima-allas, mis mie oon osan ajastani viettäny.
Käytiin päivä reissulla Birminghamissa. Ekana käytii yhessä Outlet-kylässä shoppailemassa, ja sit käytii nopsaa keskustas kattoo paikkoja.
Freedom Walk.

Pakollinen turistikuva.
Kuumaa on ollu..
Käytii yhtenä päivänä kattoo Leijonakuningas.
Niiku kuvasta näkyy oltii kahestaa, enne ku yks äiti ja tytär liitty seuraa. 😀
Leffateatterin upea vessa! 😀

 

Siinä taas kuulumisia täältä rapakon takanta. PS. Mie vieläkii odottelen milloin työlupa ilmestyy postilaatikkoon niin pääsen hakemaan töitä..

Xoxo Tiia

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *