Pääsiäisen överikakku!
Jos joskus saa luvan vetää kakun överiksi niin pääsiäinen sopii siihen täydellisesti! Kinderkakku maistuu ihan yhtä hyvältä kuin piilosta löydetyt suklaamunat lapsena.
Pohja:
175 g suklaatäytekeksejä
50 g voita
Pingota leivinpaperi vuoan pohjalle. Voitele kevyesti vuoan reuna. Murskaa keksit ja lisää sulatettu voi. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle, jonka halkaisija on n. 16cm.
Täyte:
100 g maitosuklaa
100 g valkosuklaa
4 dl kuohukermaa
Sulata suklaat erillisissä kulhoissa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja jaa kahteen osaan.
Vatkaa toisen osan joukkoon sulatettu maitosuklaa nopeasti sähkövatkaimella. Lisää valkosuklaa nopeasti vatkaten toiseen osaan kermavaahtoa.
Levitä valkosuklaatäyte vuokaan tasaiseksi kerrokseksi. Levitä maitosuklaatäyte varovasti valkosuklaatäytteen päälle niin, että kerrokset eivät sekoitu.
Siirrä kinderkakku jääkaappiin ja anna hyytyä yön yli. Koristele erilaisilla kindersuklailla.