Helpoista helpoin omena-kaurapaistos!

Syysmyrskyt riepottelivat täällä rannikolla omenapuitamme. Tuulesta huolimatta yläoksille oli jäänyt vielä muutama omena, joista tein helpoista helpoimmalla reseptillä syksyn viimeisen omenapiirakan! Tällä ohjeella teet omena-kaurapaistoksen halkaisijaltaan noin 27 cm paistonkestävään piirakkavuokaan.

3-4 omenaa
1/2 dl siirappia
1 rkl kanelia
100 g suolatonta voita
1 dl fariinisokeria
3,5 dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria

Paloittele omenat esim. kuutioiksi ja laita ne uunivuokaan. Sekoita joukkoon kaneli ja siirappi. Sekoita pehmeä voi, fariinisokeri, vaniljasokeri ja kaurahiutaleet ja levitä seos omenoiden päälle.

Paista 225 asteisessa uunissa noin 15 min, kunnes pinta saa hiukan väriä. Tarjoile jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Koti Piha ja puutarha Ruoka ja juoma Oma elämä
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.