Resepti kotoiluun

Pääsiäisen pyhät vietetään jo toistamiseen kotoillen. Tällä reseptillä valmistat omalle porukalle piristykseksi noin 6 perunarieskaa.

2 1/2 dl perunamuusia
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurajauhoja
1 rkl rypsiöljyä
1 dl maitoa
1 tl suolaa jos perunamuusissa ei ole valmiiksi

Sekoita kaikki aineet kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Muotoile jauhotetulle leivinpaperille rieskat.

Pistele rieskat haarukalla ja paista 250 asteessa noin 15 min. Rieskat ovat parhaita uunituoreena.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *