Rakas vitutuskirja

Tämä on ensimmäinen rakkaan vitutuskirjani postaus.

Postaus on toteutettu yhteistyössä yli ajattelevan pääkopan ja huonon huumorintajun kanssa.

Tänään on outo päivä aloittaa hieman angstaavan blogin pitäminen, tänään kun ei ole vituttanut hirveän moni asia, hieman ollut ärsytystä pinnassa mutta muuten kaikki ollut jeesjees.

Mutta aiheeseen.. Ärsytystä on siis ollut pieninä haituvina ilmassa, 

Esim:

-aamulenkki koiran kanssa. Mikä vittu tolla eläimellä on kun pitää vetää niin paljon että sattuu jo käden lisäksi katsella? Komennosta lopettaa ja kattoo vittumaisesti silmiin. No vittu anteeksi etten halua teidän ylhäisyyden katkaisevan kaulaansa tai tukehtuvansa muuten vain.

– lapsen haettuani päiväkodista puhkuin tarmoa kohdata uhmaten ruuhkabussi ja matkata kauppaan. Lapsi saa ennennäkemättömät kilarit bussipysäkillä koska emme mene leikkipuistoon. En osaa oikein reagoida tähän ja aikani ihmeteltyä lähdimme kävellen kotiin jolloin lapsi huutaa koko matkan haluavansa ruokakauppaan. Vastaantulijat varmaan ajattelivat että raukkaparka kiljuu haluavansa ruokakauppaan koska on nälkäinen.

– kun kotiin päästyämme syömme ja lähdemme uudelle kauppareissulle, unohdan ostaa kaupasta oivariinia ja paskapaperia. Paskapaperi kiukuttaa enempi. 

Aika hyvä päivä siis, vain pieniä harmituksia. Vois vituttaa enempikin, aurinko siis paistaa risukasaankin.

Lopuksi voin kertoa itsestäni hieman. Olen laiska, saan siivousspurtteja mutta liian harvoin, joten aina on vähä eväät levällään. Minulla on yksi lapsi, puoliso ja pari elukkaa. Rakastan heitä kaikkia vaikka he ovatkin varmasti usein postauksien aiheena hieman eri sävyssä. En oikeasti vihaa juuri mitään mutta on paljon asioita mistä en pidä. Tervetuloa siis lukemaan oikein aurinkoista ja hyvän tuulisuuden multihuipentuma blogia!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *