Alennusmyyntejä ja shoppailua

Shoppailu on itselleni jollain tavalla terapeuttista. On mukava palkita itseä pienin väliajoin uudella materialla. Mielestäni naisella ei voi ikinä olla liikaa mitään, jos kyseessä on vaatekaapin päivitys, uudet kengät tai laukku. Aina sitä keksii syyn miksi jonkin asian vain tarvitsee. Tällä kertaa päätin kuitenkin viivyttää ale-shoppailuani hiukan pidemmälle, koska olen huomannut moneen otteeseen sen, että parhaimmat alennusmyynnit tulevat ns. ”toisessa aallossa”. Perustan väitteeni siihen, että joulun jälkeen monesti pyritään myymään vanhempien sesonkien tuotteita tai uudempia pienemmällä alennusprosentilla. Toinen hyvä syy jouduttaa alennusmyynteihin menoa ovat ruuhkat ja ihmismassat.

 

Tässä vähän alennusmyyntien satoa:

Blo.jpg

Ihanat Karen Millenin mekot, yht. 210€. Musta taisi olla alennuksessa 90€ ja kimaltava 120€. Istuvat  päälle muuten täydellisesti!

 

Crocsilta lähdin etsimään itselleni työkenkiä toimistokäyttöön. Ja hyviä löytöjä tulikin tehtyä.

crocs1.jpg

Nämä yht. 35€. Mustat n. 13 €, vaaleat n. 22€

 

Hyviä alennusmyyntilöytöjä oli myös Espritillä, helsingin keskustassa. Valikoimaa oli runsaasti ja käydessäni kyseisessä paikassa jo alennetuista tuotteista sai lisäksi -20% alennuksen. Sieltä lähti paksuhko neule mukaan, mutta siitä minulla ei ole nyt kuvaa. Muita hyviä alennusmyyntilöytöjä perinteiseen malliin löytyi Mangosta, Zarasta ja Vero Modasta. Itse olen hieman pettynyt Aleksi13 alennuksiin ja oikeastaan nykyään sen suppeaan valikoimaan. Filippa K:n hehkutusta en myöskään ymmärrä. Ihan siistejä perusvaatteita joo, mutta turhan kalliita eikä millään tavalla erikoisia. Petyin myös siihen, että IC-Companysta on hävinnyt Tiger of Swedenin tamineet. Onneksi niitä löytyi Sokokselta.

 

Kicksistä satuin löytämään silmän kulmaluun korostuskynän, jollaista olen jo jonkin aikaa etsinyt. Sellon ystävällinen naismyyjä kertoi myös monta muuta kosmetiikkaniksiä, johon kynää voi käyttää, mutta opasteet taisivat mennä tekemäni löydön innostuksen johdosta toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos..Tässä kuitenkin itselleni täysin tuntematon amerikkalainen kosmetiikkamerkki, Anastasia Beverly Hills.

sato.jpg

 

Seuraava musta have- tuotteeni on Escadan uusi kesätuoksu Agua Del Sol, joka muistuttaa aikoinaan lempihajuvettäni, Escadan Tropical Punchia. Taidanpa ostaa sen kuukauden päästä lentokentältä, jos sitä sieltä löytyy.

esc.jpg

Escada Agua Del Sol Edt, 30 ml. Sokoksella nettikaupassa 42,90€.

Kuvakaappauksen lähde: https://www.sokos.fi/fi/sokos/escada-agua-del-sol-edt-tuoksu-30-ml?nosto=brand-1&cm_sp=kategoriasivu-_-brand-1-_-nosto

 

– V

muoti ostokset trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *