Me ostettiin talo!

Me ollaan kutakuinkin nyt viikko oltu omakotitalon omistajia! Kauppakirjat on tehty ja nyt enää odotellaan tulevaa muuttopäivää, joka on alkusyksystä. Tuntuu, että siihen on vielä pieni ikuisuus, joka menee kuitenkin yhdessä hujauksessa. Meillä talon hankkiminen kävi odotettua nopeammin. Me varauduttiin etsimään meille sopivaa kotia jopa parikin vuotta, sillä kriteereitä oli useita. Kesän alussa kuitenkin etuovea selaillessa, pari päivää aiemmin laitettu myynti-ilmoitus sai meidän kiinnostuksen heräämään niin paljon, että sovittiin heti aika esittelyyn. Käytiin katsomassa pari kertaa ja heti ensimmäisen kerran jälkeen jäi fiilis että tää olisi meidän koti. Toisen katsomiskerran jälkeen jo jätettiinkin tarjous ja juhannuspäivänä olikin syytä kilistellä hyväksytylle tarjoukselle! Näin meistä tulikin omakotitalon omistajia.

..Näin ei kuitenkaan alkuperäisten suunnitelmien osalta pitänyt mennä. Seuraavaksi tuleekin paljastus, miksi me koskaan aloitettiin kirjoittamaan tätä blogia! Me oltiin säästetty tavoitteellisesti jo jonkin aikaa. Meidän tavoite oli lähteä johonkin pitkälle reissulle x-ajaksi, eli niin pitkäksi aikaa kuin tuntuu hyvältä, tulevana talvena. Me aloitettiin tää blogi, että voitaisiin kirjoitella maailmalta kuulumisia ja tipsejä sekä siinä samalla pitää itselleenkin eräänlaista matkapäiväkirjaa. No kevät koitti ja korona pisti miettimään asioita uudessa perspektiivissä matkailun ja tulevaisuuden suunnitelmien suhteen. Pitkälle reissulle lähteminen huolettomasti ei olisi mahdollista meidän suunnittelemalla aikataululla ja todettiin pitäisikö nyt ns. aikuistua ja ostaa yhteinen koti. Koti, josta voi lähteä pidemmille ja lyhyemmille reissuille ja jonne on aina mukava palata.

No, nyt ne rahat on laitettu meidän ensimmäiseen yhteisessä omistuksessa olevaan kotiin. Meillä oli kriteereinä asunnon hankinnalle mm. terve ja uudehko asunto; hyvä ja rauhallinen alue, rivi- tai omakotitalo, vähintään kolme huonetta ja oma piha. Meidän tuleva koti täytti kaikki meidän kriteereistä ja vähän jopa enemmän! Kaikkea ei kuitenkaan yleensä saa samassa paketissa, joten pientä pintaremonttia onkin luvassa! Kodin pinnat on aina asujansa näköisiä ja rakkaudella valittuja, joten pintarempassa me laitetaan kotia enemmän meidän näköiseksi.

Mitä tälle blogille tulee nyt tapahtumaan? Se jää nähtäväksi. Luultavasti täältä blogista tulee löytämään jatkossa aika paljon uudehkon talon pintaremppaan ja sisustamiseenkin liittyvää hömppää. Se nimittäin tulee isoksi osaksi meidän arkea tulevana syksynä. Unohtamatta matkailua, joka on meille edelleen rakas elämäntapa. Kun ajat helpottaa ja matkailu on taas turvallista
ulkomaille, jatketaan tuttuun tapaan muutamilla matkoilla vuodessa.

Kiinnostaako pintaremontointiin liittyvät kustannukset tai niiden tekeminen?  Tykkäättekö ennen ja jälkeen kuvista?

//Heini & Mika

koti oma-elama remontointi sisustus
Kommentit (2)
  1. vilhelmiina hellstén
    18.7.2020, 16:18

    Onnea ja iloa uuteen kotiin! 😊🌻
    Mä jään seuraamaan silti vaikka alunperin tämä blogi kiinnosti teidän matkailujuttujen vuoksi, mutta tykkään lukea myös sisustus- ja remppajuttuja – joten kaikkea mahdollista niistä tänne vaan, bring it oooon! 😄✌🏻☺️

    1. Kiitos paljon! 😍 Ihana kuulla ja me luvataan, että matkailujuttuja tulee aivan varmasti tulevaisuudessakin☺️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *