Siihen se kohta nousee!

20170923_145856.jpg

Aikaa on vierehtänyt jo hetki edellisestä postauksesta ja paljon on tapahtunut. Elokuun puolivälissä saimme vihdoin ja viimein rakennusluvan ja työt tontilla sai alkaa. Kävimme tonttia tarkastamassa 19.9. Maatyöt olivat edenneet vauhdilla ja paalutus tehty. Tämän jälkeen on jo valettu pohja ja ensi viikolla pitäisi kirvesmiesten ilmestyä tontille. Tuntuu, että on miljoona asiaa mitkä pitäisi käydä heille sanomassa. 

Kävimme asuntomessuilla kesällä ja tein sellaisen huomion, että kylpyhuoneiden suihkusyvennykset ovat niin pieniä, että eihän niihin mahdu edes kunnon kokoinen shampoo pullo! Siispä, täytyy muistuttaa työmiehä, että tekisivät niistä tuplasyvät.. Muuten menee koko säilytyssyvennyksen idea. Lisäksi, TV:n paikka on isompaan asuntoon suunniteltu niin, että se kiinnitetään seinälle. Pistokkeet on nostettu ylös ja seinää pitäisi vahvistaa, jotta TV ei tule heti ensimmäisenä yönä alas.

Vaikka valitsimme talopaketin ja meidän harteillamme on vähän tehtävää on alun rakennusaika ollut stressaavaa (erityisesti luvan odottelu!). Seuraavaksi pitäisi miettiä sisustusvalintoja ja päättää pintamateriaalit. Se vasta onkin vaikeaa! Tapettien kohdalla on helpompaa sillä aina saa uudet tapetit, mutta esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen laatoituksen vaihtaminen on huomattavan kallista ja vie enemmän aikaa. Keittiön konevalinnat olemme jo tehneet ja ne toki hieman ohjaavat esim. värivalintoja.

-S

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *