Bad wife day

Unohdin mieheni syntymäpäivän, josta olen itse vouhkannut viimeisen viikon ajan. Syntymäpäivä on siis tänään, mutta suunnittelemani onnittelulaulun, kahvin keiton ja lämpöisen halauksen sijaan nousinkin sängystä ihan väärällä jalalla. Olen ehdottomasti aamuvirkku, mutta tänään suututti, että mies herätti aamutoimillaan pojan jo ennen kuutta. Niinpä sängystä noustuani keskityin hamuamaan miehen keittämää kahvia puolen litran mukiin, ja vaikka tarkoitukseni ei ollut osoittaa mieltäni, en tainnut sanoa edes huomenta. Sen jälkeen kun mies oli saanut pojan uudelleen nukahtamaan ja suukottanut minua hyvästiksi, minä muistutin miestä pojan korvalääkäristä, jonka aikana itse olisin hierojalla.

Miehen auto oli varmaan kaartanut jo työpaikan pihaan kun tämä pikkuvaimo veti päänsä omasta hanuristaan. Soitin kyllä säälittävän onnittelupuhelun, mutta todellakin saan luvan keksiä jotain muutakin. Katsokaas, minä ihan itse olen toitottanut miehelle kuinka kivoja syntymäpäivät ovat ja kuinka niistä täytyy tehdä erityisiä. Mieshän ei liiemmin omista merkkipäivistään välitä ja hokee, ettei mitään lahjoja saa ostaa. Noh, enhän minä ostanutkaan. Annoin lahjaksi nyrpeän naaman ja kiittämättömän asenteen.

Juotuani aamukahvin täydellisessä rauhassa, heräsi lapsemme iloisena nukuttuaan ennätyspitkään huonon vaimon erinomaisen aviomiehen ansiosta.

aamu (2).jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *