Alicante toinen kerta

Vuokra-auto saatiin palautettua Drivalialle ilman yhtään lommoa tai vammaa. Jee jee! Seuraavana päivänä oli auton numero kaksi vuoro ja siksi päätettiin yöpyä Alicantessa. Auton tarkistus vei max. 5 minuuttia ja sitten päästiin heidän pikku-busan kyydissä takaisin kentälle. Olin ottanut 5-vuotiaalle eväät mukaan, jos syynäävät auton suurennuslasilla läpi ja olin jo käynyt mielessäni tilanteet läpi, että auton alla on joku iso ongelma ja menee vakuussumma kokonaan ja vielä yöllä painitaan saman asian kanssa. Otin kyllä sen kymmenen kuvaa autosta ja kuvat bensakuitista ja matka- ja bensamittareista, jos tulee jotain jälkeenpäin. 

Päästiin siis ajoissa kentälle ja kenttäbussissa kaupungille. Olin varannut meille huoneen 40,50 €:lla Hotel Ramblasta ja sinne oli helppo ja nopea mennä pysäkiltä. Nukkavieru hotelli tämäkin, mutta loistava sijainti ja mukava henkilökunta. Aamiainen lisäksi 5 € / nuppi kulman takana kahviossa. Kamat sisään jo klo 14sta ja sitten n. 500 metrin kävely ratikalle. Mercadon pysäkiltä hypättiin L2 linjalle suuntana Outlet Center. Noin vartin matka kauniissa maisemissa merta ja vuoria ihaillen. Universitad pysäkillä meinattiin jäädä pois, mutta tämä olikin jo aiemmin Santa Isabel

image.jpeg

image.jpeg

Poika oli saanut reissua varten litteän rahan (5 €:n seteli), joka poltteli taskussa. Mentiin ensimmäisenä lelukauppaan, mutta se oli pettymys. Outlet hinnoin ei kyllä lelut olleet. Lego mini Friends pussikin 4,5 €. Ei siellä viitonen riittänyt mihinkään. El Corte Inglesin outletissa käytiin, sielläkään ei leluja ja muut tavarat saa oman kylän outletista myöskin. Brandit kuten Puma, Nike, Desigual yms. Oli kyllä pettymys minulle tuo outlet. Ehkä joulun jälkeen parempi käydä siellä. Nyt Black Fridayn alla ei mitään ihmeellistä siellä. Ennestään tuntemattomia brandeja, mutta en ollut nyt paistinpannua, matkalaukkua tai kelloa vailla. Hyvät ruokapaikat oli, mutta Zenia ja Plaza Mar 2 lähempänä kaupunkia ja niissä oli myös mistä valita.

Tultiin takaisin kaupunkiin ja haettiin lämmintä päälle, ei enää auringon laskiessa t-paita päällä tarennut tarpoa. Siinä vaiheessa oli tiedossa, että Suomessa lunta ja lumimyrsky vielä edessä. Tämä siis marraskuun puolivälin jälkeen 2017.

Kaupungin satamassa oli myös ostari Panoramis. Sinne seuraavaksi. Kuvaus tälle ostarille oli ”tyypillinen amerikkalainen ostoskeskus”, no ei ollut minun mielestäni ja nuoruudessa aika monta sellaista läpi kahlannut. Mahtavalla sijainnilla ja taas upeat maisemat, mutta tämä paikka oli lähinnä Flamingon kaltainen. Leffateatteri ja muutama kauppa, jotka nekin kiinni. Ruokapaikat oli olleet kyllä auki. Muutama kuva ja keskustaan, siellä ainakin El Corte Ingles klo 22 auki

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Otettiin sitten aamiainen ja päivällä takaisin kentälle. Nyt Rentalcars.comilta taas auto ja siellä firma Firefly. Opel Sorsa tai vastaava oli vuokra-autona seuraavan kuukauden ajaksi, kieltäydyin kohteliaasti tarjotuista lisävakuutuksista ja kerroin, että minulla on oma auton vuosisopimus (icarhire) ja saatiin alle Ford Fiesta, nyt 9 todettua lommoa ja kilometrejä 29 000. Vakuusmaksu Amexille 1 000 € ja lisäksi hallintokulu 23 €, bensa 50 € ja lisävero 21 % eli noin 100 € lisää vuokrahinnan päälle, joka oli noin 105 €. Lommot oli niin pieniä, etten minä olisi niitä huomannut. Nämä varmaan tutkii auton suurennuslasilla palauttaessa.. Nyt on kello yli puolen yön täällä ja Black Friday alennusten kimppuun. Lentoyhtiö Norwegian ensimmäisenä listalla.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *