Parque El Palmeral Alicanten kupeessa

Tytärpuolta lähettiin palauttamaan Alicanten lentokentälle ja samalla käytiin katsastamassa Alicantea. Hänellä oli vielä vähän rahaa jäljellä ja paljon ostoshaluja, joten ajettiin Alicanten ostoskeskukseen Plaza Mar 2:lle. Sinne on helppo ajaa, suora reitti Torreviejasta. Ostari oli onneksi nopeasti käyty läpi ja koska hänen lentonsa lähtöön oli vielä reilusti aikaa, päätettiin katsastaa kaupungin ja lentokentän puolivälin paikkeilla oleva Parque El Palmeral eli palmupuisto. Päivä oli lämmin, 21 astetta. Puistossa käveltiin, vietettiin aikaa leikkipuistossa ja nautittiin kahvit kahviossa kaikessa rauhassa. Puistossa oli paljon kissoja, jotka suikkivat sinne tänne karkuun ja lämmittelivät auringonpaisteessa. Kiva paikka viettää aikaa. Nyt näitä puistoja on tullut käytyä läpi ihan urakalla. Ihana kun on valoa ja kelejä, että voi viettää paljon aikaa ulkona. Saada akkuja ladattua ja rentoutua. Tässä kuvia puistosta

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Vesiputous oli hieno

image.jpeg

Puisto sijaitsee ihan rantatien varressa

image.jpeg

image.jpeg

Tässä viimeisenä vesiputous rannalta päin.

Jos lennon lähtöön on vielä aikaa, tämä on hyvä vaihtoehto rentoutua ja nauttia upeista keleistä. Aurinkohan paistaa täällä lähes aina.

Saatiin tyttö saateltua turvatarkastukseen ja hyvillä mielin oli kulunesta lomastaan. Ainut miinus hänen mielestään oli lomaviikolle osuneet kaksi pyhäpäivää. Silloin ei ole kaupat auki. Tosin se paras ostoskeskus täällä lähempänä eli Zenia on auki muistaakseni 365 päivää vuodessa 🙂 Tytärpuoli tulee tänne seuraavan kerran hiihtoloman aikaan, joten pääsee taas hetken päästä uudestaan ostoksille. Teinityttö oli eniten odottanut Primarkia ja sieltä taisi löytyäkin yhtä jos toista kotiin vietävää. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *