Shoppailua La Zeniassa

Zenia Boulevard

Kenkiä tarvitsi mies ja minä. Lähdettiin Torreviejan parhaimmalle ostarille. Käyty kerran taksilla, kyyti maksoi kaupungilta n. 16 €/suunta, kerran bussilla toiseen suuntaa, bussi 1,35 €. Nyt vuokra-autolla, vakuutena 1 250 €. Osattiin ilman navigaattoria, jätettiin auto parkkiksen laitamille suosiolla. Parkkihalliin ei uskallettu. Kilometrejä vähän reilu 10. 

Pelihalli on vakio käyntikohde. Siellä eurot saa kyytiä erinäisissä laitteissa, jostain laitteesta joskus jopa voittokuponkeja, joilla saa kaikenlaista turhaa krääsää lapsen iloksi. 5 v huutaa jo ovalta, että haluaa arvoa! Eli arvolippuja. On vempeleitä, joissa kahmivalla kouralla voi pyydystää minioneja, Pokemon ja muuta pehmolelua. Aina on ”kinthaalla”, mutta ei koskaan jää otus kiinni. Voi heitellä palloa ja yrittää osua tuhansien pisteiden koloihin ja saada ”arvoa”. Ei pelkästään lapsen iloksi, näin aikuisellakin aina iskee himo, jos vaikka onnenpyörästä saisi tuhat lippua (jolla saisi lisää tarpeetonta tavaraa pojan huoneeseen pyörimään).

Primarkista en ole vielä tyhjin käsin lähtenyt. Kätevähän se on käydä samalla Al Campossa ruokaostoksilla ja vähän siellä sun täällä. Lapsen vaatteita on tullut Primarkista ostettua, en niitä juurikaan raahannut Suomesta. T-paidat ja pitkähihaiset paidat on niin edullisia, ettei kannata. Eka reissulla matkaan tarttui lapselle toppatakki 11 eurolla. Itse en sieltä vaatteita saa, mutta muuta tingen tangelia tarttuu mukaan näin joulun alla. Al Campossa eli paikallisessa Cittarissa on tavaraa hullut määrät. Ekaa kertaa lamaantuu, sitten jo helpottaa. Hapankorppujakin löysin, Finncrispejä, jos ikävä tulee. Suomen tuotteita saa toki lähempänäkin, kaupungissa 2 kauppaa. Suomalaisen joulun saisi helposti järkättyä, jos perinteinen kinkku/laatikot/karjalanpaisti himottaisi. Voin elää kyllä ilman.

Nyt marraskuun puolen välin jälkeen on pilvin pimein joulutavaraa, mutta ei onneksi ole korvaan kuulunut joulujollotuksia.

image.jpeg

image.jpeg

Hulppeet on maisemat täältäkin ostarilta.

image.jpeg

Meri näkyy täältäkin.

Tältä ostarilta löytyy kaikki ja kaikelle kaikkea. Ulkotiloissa saa kävellä boulevardia ja nauttia tarjonnasta. Espanjan Torreviejassahan aurinko paistaa lähes aina 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *