Vaikeuksia.

Liikaa kaikkea ja liian vähän aikaa. Ärsyttävää!

IMG_2789.JPG

Sunnuntaina suunnattiin työreissulle Ruotsiin,ja kuten arvata saattaa,reenit ja ruokailut kärsivät tietenkin. Viikonloppu meni hyvin reenaillessa ja ruokarytmi piti. Ruotsissa rytmit lähtivät aivan lapasesta,pitkiä taukoja ruokailussa ja ei niin hyvää syömistä. Tiistaina palattiin reissusta ja jalkapäivä reenit odottivat kalenterissa tekijäänsä. Väsynys vei siis voiton ja jalkapäivä siirtyi seuraavalle,eli eiliselle päivälle. 

Vaikeutta vaikeuksien perään. Töistä ajelin katsastamaan (jo myöhässä olevaa) autoa. Ajokieltoa autolle ja elämää järjestämään. Kuinka reenit?Miten töihin pääsee? Jäi siis se jalkareeni eiliseltäkin kun odottelin miestä töistä kotiin ja siitä viemään autoa korjaajalle. 

Ärsyttää! Elämä tuntuu vaikealta ilman autoa!

No,tänään siivoillaan aamupäivä ja suunnataan illaksi töihin. Ajatuksena on suunnata vielä töiden jälkeen,VIHDOIN hoitamaan se jalkareeni. Ja koska reenit löytyy kalenterista on tälle päivälle merkittynä myös sykkeenkohotusreeni. Perjantaina,eli huomenna olis peruskuntoharjoitusta. Täytyy yrittää jotenkin sumplailla nämä kolmet reenit yhteen tässä parin päivän sisään. Kaupassakin täytyisi pyörähtää jotta saa kaapit täyteen parempaa ruokaa. Pieniä kompastuskiviä siis täällä. Onneksi huomenna alkaa pitkät vapaat ja selvitään miehen autolla niiden yli,täytyy tsemppailla reenit ja ruoka taas ruotuun tämän vaikean viikon jälkeen. Eli tie on ylöspäin!

Tsemppiä kaikille tuleville vapaille jos sellasista saa nauttia!

-Sini

suhteet oma-elama liikunta tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *