Pakastettua hääkakkua ja lastenfestareita

Lauantaisen hääpäivän kunniaksi kaivoimme pakastimen pohjalta hääjuhlastamme säästetyn hääkakun lopun. Maku toi mieleen viime kesäisen hääjuhlamme, niin kauniit koristelut ja iloiset juhlavieraat kuin epäonnistuneen pitopalveluvalinnankin. Kakku maistui kuitenkin aivan yhtä hyvältä kuin yli vuosi sitten, eikä pakastaminen ollut pilannut sitä yhtään.

Kuinka pakastaa (hää)kakun jämät onnistuneesti: Kääri kakku tiukasti kelmuun, laita useampi kerros. Sen jälkeen kierrä päälle vielä kerros tai kaksi foliota. Jemmaa pakastimen pohjalle ja kaiva esiin rakkaasi kanssa ensimmäisenä hääpäivänä.

kakku2.JPG

Tällä ohjeella kakku siis säilyi täysin hyvänä yli vuoden. Menimme naimisiin kaksi vuotta sitten maistraatissa, ja järjestimme kirkollisen siunauksen ja juhlat viime kesänä. Kakku on siis hääjuhlastamme, mutta kaivoimme sen esiin virallisena hääpäivänä.

Kakkumme oli vadelmamoussekakku, sokerikuorrutteella. Kakku valmistettiin tilaustyönä konditoria Cocossa Kotkassa, ja siis mittatilaustyönä kakunkoristetta myöden. Tältä me näytimme hääjuhlapäivänä:

img_0694.jpg

* * *

Hääpäivän vieton lisäksi viikonloppuun mahtui lastenfestareita. Kuuntelimme muutamaa bändiä ja pikkumuru pääsi tanssahtelemaan ja taputtamaan ilosta.

festari.JPG

Pikkumuru pääsi myös koeratsastamaan erikokoiset Puppy-tuolit.

festarii.JPG

Kaikista paras juttu festareilla oli kuitenkin se, kun törmäsimme Maisan poikaystävän Kainiin! ”Kai! Kai!” Maisa on kertonut aina kun olemme kertoneet festarireissusta tutuille.

festarikain.JPG

<3

festarikain2.JPG

 

 

Kommentit (2)
  1. Me katseltiin tänään festarikuvia ja Maisan kuvien kohdalla Kain hihkui Maaaaaa!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *