Pikalounas jääkaapin jämistä
Sain yllättäen kutsun tyttöjen brunssille – amerikkalaiseen tapaan ex-tempore. Aikaa kauppareissuille ei ollut, joten lähdin improvisoimaan jotain tarjottavaa jääkaapin jämistä. Nämä wrapit syntyivät kirjaimellisesti lennossa, muutama minuutti ennen lähtöä. Tämän taiteellisen luomisprosessin tulos oli siihen uhrattuun aikaan suhteessa erinomainen, joten suosittelen kokeilemaan! Jos kaapissasi ei juuri nyt satu olemaan ricotta-juustoa, sen voi korvata huoletta esimerkiksi fetalla, mozzarellapalloilla tai muulla miedolla juustolla. Wrapin täytteeksi sopivat mainiosti myös muut kasvikset, kuten kirsikkatomaatit ja paprika.
Tonnikalawrapit
tortillakuoria
chilimaustettua tonnikalaa
majoneesia
salaattisekoitusta
avokadoa
ricotta-juustoa
Sekoita tonnikala ja majoneesi keskenään, ja levitä tortillakuoren päälle. Ripottele päälle revitty salaatti, pilkottu avokado ja ricotta-juusto. Halutessasi voit lorauttaa avokadon päälle hieman sitruunamehua (estää tummentumisen) sekä suolaa ja pippuria mausteeksi. Kääri rullaksi ja nauti!
x Hanne
P.s. Ai ärsyttääkö, että sain juuri tietää olevani allerginen avokadolle? Bye-bye vaan quacamole, avokadopizza ja muut herkut :(