Ansaittua hemmottelua

IMG_1451.JPG

Viime viikolla pääsin pitkästä aikaa viettämään aikaa tyttöporukalla. Täällä on silloin tällöin kauneushoitoloissa niin sanottu Spa Week, jolloin heillä on erikoistarjouksia erilaisista hoidoista. Tytöt olivat suunnitelleet Spa-päivän jo hyvissä ajoin, ja minä liityin joukkoon viime tingassa edellisenä iltana saatuani yllättäen peruutusajan. Alunperin en edes ollut haaveillut mukaan lähtemisestä, sillä mieheni opiskeluaikataulu on ollut niin tiukka, etten uskonut irtoavani lasten luota hetkeen yhtään mihinkään. Lopulta mieheni vaatimuksesta lähdin mukaan: olin kuulemma ansainnut vapaapäivän keskellä viikkoa. Hän taisi kerrankin olla oikeassa… 😉

IMG_1453.JPG

IMG_1455.JPG

Olin kerran aiemminkin päässyt käymään Princess Spassa, tosin edellisestä käynnistä oli jo ehtinyt vierähtää 7 vuotta. Koko paikka oli remontoitu uudelleen: ennen prinsessateema näkyi fasiliteettien pinkkinä värityksenä, kun taas rakennukset olivat nyt kermanvaaleat. Piha-alueella oli ilmeisesti hääjuhlat tekeillä.

IMG_1460.JPG

IMG_1461.JPG

IMG_1465.JPG

IMG_1466.JPG

IMG_1467.JPG

Spa-kulttuuri on täällä vähän erilainen kuin Suomessa. Siihen sisältyy valitun hoidon ohella kaikki kauneushoitolan muut palvelut ja tilat, kuten erilaiset saunat, eukalyptus-huoneet, altaat ja joogatunnit. Kauneushoitolan tiloissa on tarjolla ilmaiseksi pientä purtavaa, kuten muffinsseja, kotitekoisia välipalapatukoita, hedelmiä, lemonadia, yrteillä ja hedelmillä maustettuja jäävesiä. Tilojen yhteydessä toimii myös smoothie-baari sekä erilaisia ravintoloita, joista saa lisämaksusta tilattua altaalle tai kauneushoitolan muihin tiloihin täyttävämpää ruokaa. Tämä lasku lisätään sitten loppusummaan, joka kuitataan päivän päätteeksi respassa. Spa tarjoaa kylpytakit, pyyhkeet, sandaalit, aurinkorasvat sekä kaikki mahdolliset hygieniatarvikkeet joita nyt sattuu päivän aikana tarvitsemaan.

IMG_1469.JPG

IMG_1470.jpg

IMG_1471.jpg

IMG_1472.jpg

Meidän päivämme alkoi yhteisellä aamupalalla lähistöllä sijaitsevassa Whole Foodsissa, josta suuntasimme Spahan. Pehmoisiin kylpytakkeihin kietoutuneina suuntasimme lämpimään vesiputousaltaaseen, jossa rentouduimme piiiitkään. Siitä matka jatkui tämän alla näkyvän lepoalueen kautta ylätasanteen palmujen varjostamalle uima-altaalle, jossa loikoilimme auringonsäteistä nauttien tuntitolkulla. Sieltä poistuimme yksi toisensa jälkeen omaan pedikyyriimme, jonka jälkeen söimme yhteisen lounaan. 

IMG_1473.jpg

IMG_1475.jpg

Lounaan jälkeen vuorossa oli sisätilojen kuuma- ja kylmäaltaat, eukalyptushuone, Sveitsiläinen suihku ja höyrysauna. Arizonan tytöillä oli vähän vaikeuksia kylmäaltaan kanssa, kun taas itse naureskelin ”kylmälle” lämpötilalle, joka siis oli aika lähellä suomalaisen järviveden lämpötilaa juhannuksena. Olisin varmaan voinut heittää muutaman kierroksen rintauintia altaassa ihan kivuttomasti.

IMG_1479.jpg

Tässä koko crew! Taisivat kaikki äidit päästä kyllä arjesta irti, ainakin ilmeistä päätellen… 🙂 

IMG_1480.jpg

Tuolla verhojen takana oli aurinkotuoleja, joissa sai rauhassa ottaa vaikka nokoset tai lukea kirjaa.

IMG_1481.jpg

IMG_1483.jpg

Oli kyllä todella rentouttava visiitti, joka tuli kaivattuun saumaan. Koko päivä kului kuin hujauksessa, vaikka lähdimme kotiin vasta iltaseitsemältä. Vähän olisi tehnyt mieli livahtaa hotellin puolelle yöunille ja palata vasta aamulla kotiin, mutta äitini sanoin, ei makkeeta mahan täydeltä. 🙂

 

x Hanne

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *