Kuulumisia

Hi, a working zombie mom here. Last Friday I got my first call to work. It went really well even though I was pretty nervous about getting to know all the people and customs. As usual, my worry was unneccessary: my coworkers were helpful and welcoming, just as my students. This week I also got called in twice so I’ve actually had a chance to get to know the people and the place pretty well during a short period of time. I would have loved to take pictures of my work outfits (since they might have been slightly more interesting than my everyday stay-at-home-mom clothes) but unfortunately I didn’t get a good chance to. So, these pictures of my last days will have to do. 🙂 Here are some of my usual routines, enjoy!

Työssäkäyvä zombiäiti täällä kuittaa, hei vaan. Viime perjantaina minut soitettiin ensimmäistä kertaa töihin. Kaikki meni oikein hienosti, vaikka olinkin etukäteen itselleni tyypillisesti aika hermona siitä, miten oppisin tuntemaan uuden paikan käytännöt ja ihmiset. Kuten aina, huoleni oli täysin turha: työkaverini olivat oikein avuliaita ja toivottivat minut avosylin tervetulleeksi, aivan kuten oppilaanikin. Tällä viikolla olin sijaistamassa vielä kahtena päivänä, joten opin tuntemaan koulun henkilökuntaa ja oppilaita melko hyvin viikon sisällä. Halusin kyllä ottaa kuvia työasuista (ne kun olisivat olleet hieman mielenkiintoisempia kuin jokapäiväinen kotiäidin univormuni), mutta valitettavasti sopivaa kuvausrakoa ei koskaan löytynyt. Joten tässäpä sitten vähän arkisempia kuvia jokapäiväisistä rutiineistani.

20131031_091521.jpg

My usual oatmeal breakfast has gotten an autumn update: I changed the berries and cottage cheese into homemade apple sauce, pecans and dried blueberries. I also often eat my oatmeal with walnuts and brown sugar – thanks to my father-in-law for this awesome combo!

Tavallinen aamupuuroni on saanut syksyisemmän päivityksen: vaihdoin tuoreet marjat ja raejuuston kotitekoiseen omenasoseeseen, pekaanipähkinöihin ja kuivattuihin mustikoihin. Usein syön puuroni myös saksanpähkinöiden ja ruskean sokerin kanssa – kiitos appiukolle tästä ideasta!

20131017_221002.jpg

In the last post I told you about my love for seafood and fish. I just recently learned to like sushi, actually so much that I had to go get it twice last week. (And just now as I am writing this, a little prize for a succesful workout…) I’ve been eating these for an evening snack, omnomnom. My first time eating sushi was.. well, pretty interesting. I just didn’t understand the slimy texture of the seeweed or the whole thing for that matter. It wasn’t necessarily bad, but neither did think it was worth all the social hype. Not exactly my cup of tea. Only afterwards I realized that this simply is one of those foods that divide opinions: you need to learn to like it. I doubt anyone loved blue cheese or coffee when they first had it, but suddenly you just become addicted to them.

Nyt kun kerran pääsin edellisessä postauksessa vauhtiin, hehkutetaan tässäkin nyt sitten mereneläviä. Olen vasta hiljattain oppinut pitämään sushista, ja nyt viime viikon aikana piti käydä hakemassa sitä jopa kahteen otteeseen. Olen popsinut näitä aivan onnessani iltapalaksi, omnomnom. Ensimmäinen sushikerta oli melkoinen kokemus: en ymmärtänyt yhtään merilevän limaista koostumusta ja koko jutun juonta. Ei se pahaa ollut, mutta en kyllä pitänyt sitä kaiken hypetyksen arvoisena gastronomisena elämyksenä. Nyt jälkeenpäin olen tullut siihen tulokseen, että sushi on yksi niistä ruuista, jotka jakavat mielipiteitä, ja jota pitää opettelemalla opetella syömään. Tuskinpa kukaan on ensiyrittämällä pitänyt sinihomejuustosta tai kahvistakaan, mutta äkkiä niihin vaan huomaa jääneensä koukkuun. 

20131026_132516.JPG

Blouse: H&M // Jeans: Gina Tricot // Wedges: Franco Sarto // Shades: Specsavers

The weather has been varying a lot recently. We’ve had a couple more chilly days now, so I’m pretty used to wearing jeans and longsleeves. Well, last Saturday just caught me completely off-guard. It was cool in the morning but by noon the temperature had reached way over 90. So this is the explanation in case you are wondering why this outfit looks so out of place 🙂 This has been one of my favorite outfits recently, I also wore this for a job interview. Very simple and easily transformable by exhanging accessories. The shirt is made of two different materials, the front is some kind of viscose and the back and the sleeves are made of comfortable rayon. Love it! 

Sää on vaihdellut täällä roimasti viime aikoina. Olemme saaneet nauttia vähän viileämmistä keleistä, joten olen aika tottunut jo pitämään farkkuja ja pitkähihaisia. No, viime lauantai sitten pistikin taas pasmat sekaisin. Aamulla oli kyllä viileähköä, mutta puoleenpäivään mennessä lämpötila oli jo reilusti yli kolmekymmentä. Tässä siis selitys sille, jos pitkähihainen ja -lahkeinen asu näyttää mielestänne vähän out of place… Tämä asu on kyllä ollut yksi viime aikojen suosikkeja, jota pidin myös yhdessä työhaastattelussa. Asu on yksinkertainen ja siksi helppo muokata eri tilanteisiin asusteita vaihtamalla. Paidassa on kahta eri materiaalia, etuosa on tehty jonkinlaisesta viskoosisekoitteesta, ja hihat ja takaosa pehmeästä trikoosta. Tykkään!

20131026_191848.jpg

20131026_192329.jpg

20131026_200921.jpg

20131026_204000-003.jpg

These last pictures are from a restaurant that we often go to, the famous Cheesecake Factory. It has never failed me: no matter what I order the food is always delicious – and it´s also reasonably priced. This time we enjoyed a Girls´Night Out with some good company, chicken lettuce wraps and the famous Godiva Chocolate Cheesecake. Yum!

Now it´s time to enjoy a peaceful Friday night at home.

Viimeisenä kuvat yhdestä lempiravintolastamme, kuuluisasta Cheesecake Factorysta. Se ei ole toistaseksi vielä koskaan pettänyt: kaikki tilaamani on aina ollut herkullista – ja mikä parasta, kohtuuhintaista. Tällä kertaa vietimme ravintolassa tyttöjen iltaa hyvässä seurassa kanawrappien ja suussasulavan Godiva-suklaajuustokakun kera. Nam!

Nyt siirryn viettämään rauhallista perjantain koti-iltaa. 

x Hanne

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *