Pikalounas jääkaapin jämistä

 

tunawraps.jpg

Sain yllättäen kutsun tyttöjen brunssille – amerikkalaiseen tapaan ex-tempore. Aikaa kauppareissuille ei ollut, joten lähdin improvisoimaan jotain tarjottavaa jääkaapin jämistä. Nämä wrapit syntyivät kirjaimellisesti lennossa, muutama minuutti ennen lähtöä. Tämän taiteellisen luomisprosessin tulos oli siihen uhrattuun aikaan suhteessa erinomainen, joten suosittelen kokeilemaan! Jos kaapissasi ei juuri nyt satu olemaan ricotta-juustoa, sen voi korvata huoletta esimerkiksi fetalla, mozzarellapalloilla tai muulla miedolla juustolla. Wrapin täytteeksi sopivat mainiosti myös muut kasvikset, kuten kirsikkatomaatit ja paprika.

 

Tonnikalawrapit

tortillakuoria

chilimaustettua tonnikalaa

majoneesia

salaattisekoitusta

avokadoa

ricotta-juustoa

 

Sekoita tonnikala ja majoneesi keskenään, ja levitä tortillakuoren päälle. Ripottele päälle revitty salaatti, pilkottu avokado ja ricotta-juusto. Halutessasi voit lorauttaa avokadon päälle hieman sitruunamehua (estää tummentumisen) sekä suolaa ja pippuria mausteeksi. Kääri rullaksi ja nauti!

x Hanne

 

P.s. Ai ärsyttääkö, että sain juuri tietää olevani allerginen avokadolle? Bye-bye vaan quacamole, avokadopizza ja muut herkut 🙁

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *