TALLINN OUTFITS PART 2

IMG_5112.JPG

Oi Tallinna.

Kolmen muskettisoturin kesänviettoon on alkanut muodostua tiettyjä perinteitä, jotka on pakko toteuttaa. Joka kesä on pakko päästä kolmisin Tallinnaan tuulettumaan. Ohjelmassa on yleensä rentoa oleskelua ja aivojen nollausta: esimerkiksi hyvissä ravintoloissa ja kahviloissa nautiskelemista, päämäärätöntä haahuilua Vanhassa Kaupungissa, toisinaan spa-hoidoissa lörpöttelemistä tai ei-tavoitteellista kaupoissa kiertelyä.

Tällä kertaa tosiaan olimme liikenteessä yön yli, joten pääsimme kerrankin illastamaan rauhassa vailla kauheaa kiirettä paluulaivaan. Olisimme halunneet käydä kokeilemassa jotain uutta ravintolaa, ja sopivia ehdokkaita olivat hehkutetut Leib ja Sfäär. Molemmat olivat kuitenkin valitettavasti täynnä, emme olleet tajunneet tehdä varauksia etukäteen. No, päädyimme sitten yhteisymmärryksessä jo aiemmin kokeilemamme ravintola Lusikasiin, joka ei koskaan petä.

Lusikas sijaitsee ihan Vanhan Kaupungin ja modernin kaupungin rajalla, itse asiassa erittäin lähellä hotelliamme, joten se oli sijainnin puolesta ihan täydellinen (jaksaa paremmin kävellä korkkareilla perille ja takaisin :D). Periaatteesta päätimme laittaa korot jalkaan ja kivat mekot päälle, kun niin harvoin kuitenkin pääsemme yhdessä reissuun. Keli ei ollut mikään kovin lämmin, muttei varsinaisesti kylmäkään. Tosin matkan varrella ainakin allekirjoittaneelle meinasi tulla aika monta Marilyn-momenttia, kiitos navakan tuulen… 

 

IMG_5113.JPG

IMG_5148.jpg

IMG_5119.JPG

IMG_5185.jpg

IMG_5173.jpg

DRESS Armani Xchange SHOES Michael Kors LEATHER JACKET Therapy

IMG_5126.JPG

IMG_5132.JPG

IMG_5133.JPG

IMG_5153.jpg

IMG_5162.jpg

Välillä olen miettinyt, että miten sitä onkin onnistunut löytämään elämäänsä näin ihania ihmisiä. Kummankin olen tuntenut eri ympyröistä suunnilleen yhtä pitkään, noin 10-vuotiaasta asti. Välillä olemme olleet tiiviimmin yhteyksissä, välillä on mennyt vuosia välistä. Kummankaan kanssa en oikeastaan yläkouluaikoina ollut juuri tekemisissä, mutta lukio- ja yliopistoaikoina löysimme toisemme taas. Ehkä yhteinen elämäntilanne toi meidät yhteen, aluksi seurusteluaikoina ja myöhemmin siinä vaiheessa, kun olimme kaikki vuorollamme menneet naimisiin ja alkaneet perustaa omaa perhettä. 

Olemme kaikki persoonina aika erilaisia, mutta silti meillä on paljon yhteistä. Jokainen meistä harrastaa aika fanaattisesti jotain tiettyä juttua, josta kaksi muuta ovat myös ehkä vähän vähemmän fanaattisesti kiinnostuneita. Hyvä ruoka, musiikki, sisustus ja muoti sekä liikunta ovat meille kaikille tärkeitä juttuja. Tykkäämme höpötellä yhdessä ihmissuhde- ja kasvatusjuttuja tuntikausia, kokkailla yhdessä hyvää safkaa, käydä yhdessä lenkillä ja käkättää maailman tyhmimmille jutuille. Olemme toisillemme ne ihmiset, joille jaetaan ensimmäisenä kaikki hyvät ja huonot uutiset. Välillä raastaa olla erossa vuosi kerrallaan, mutta onneksi somen avulla pysymme toistemme kuvioissa jotenkin mukana. Toki ne syväluotaavammat keskustelut jäävät monesti käymättä, kun kaikkea ei jaksa kirjoittaa, mutta onneksi kaikkien ihmisten kanssa ei tarvitsekaan kirjoittaa romaania tullakseen ymmärretyksi – joskus se tapahtuu jo kesken lauseen. 

Viro-reissu tuli meille kaikille varmasti tarpeeseen: on ollut opiskelukuvioita, yksinhuoltajuutta, uusia työpaikkoja, lasten haastavia kasvukausia, raksaa ja kaikenmoista ylimääräistä stressiä. Kesäperinteistä toinen on ollut tyttöjen ilta-ajelu Vuosaareen, joka tänä vuonna toteutettiin pienen mutkan kautta (ensin Birgittaan kahvittelemaan, myöhemmin autiolle biitsille Vuosaareen). Vielä tällä viikolla on tulossa tyttöjen reissu Hankoon, katsotaan mitä siellä sitten keksitään… Toivotaan, että säät suosivat! 

IMG_5186.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *