Throwback to California New Year

 

IMG_4120.JPG

Uutenavuotena pääsimme jo toiselle Californian-reissulle La Jollaan, jossa vierailimme edellisen kerran mieheni kanssa kahdestaan marraskuussa. Tällä kertaa säät olivat huomattavasti viileämmät: matkalla Californiaan satoi lunta, perille saapuessamme niskaan tuli taivaan täydeltä rakeita ja merituuli oli hyytävän kylmä. Talossa piti laittaa kaikki mahdolliset lämmittimet päälle, jotta yöllä tarkeni nukkua.

Ensimmäinen aamu oli todella viileä, mutta toisena päivänä aurinko tuli kunnolla esiin ja päätimme suunnata biitsille. Päiväsaikaan ulkona tarkeni oikein loistavasti t-paidalla, jos vaan liikkui samalla. Otimme siis ohjelmaan vähän toiminnallisemman rantapäivän, johon sisältyi juoksulenkki rannalla, fudiksenpeluuta ja ex-temporeaktiviteetteja limbosta bimboon (joo, keksittiin sitten ihan oma laji tässä ohessa) sekä pituus- ja korkeushyppyyn. 

IMG_4114.JPG

Lähdettiin siis siskon kanssa ihan muina naisina juoksemaan rantaviivaa pitkin, ja ei ollut kyllä lenkkimaisemissa valittamista! Vahingossa olimme laittaneet vielä ihan mätsäävät asut päälle: molemmat saimme joululahjaksi ”yllättäen” samasta Niken outletista urheiluvaatteita, ja sisko taisi tehdä löytöjä myös Calvin Kleinilta. Edellisellä reissulla tein ekskursion tämän San Diego Pierin päälle, ja tällä kertaa kävimme sitten tutkailemassa samaa maisemaa vesirajan tuntumasta.

IMG_4135.JPG

Punaiset urheiluvaatteet NIKE, siskon musta paita NIKE, musta liivi CALVIN KLEIN, mustat housut GINA TRICOT

IMG_4115.JPG

IMG_4121.JPG

En kyllä valittaisi, jos pääsisin aamulenkille aina näihin maisemiin. Voisi olla melkoinen motivaattori… Tällä hetkellä asumme niin keskellä aavikolla sijaitsevaa miljoonakaupunkia, että veden läheisyys on harvinaista luksusta. Rakastan sitä, miten meri elää vuorokaudenaikojen mukaan, ja miten valo vaihtelee päivän mittaan. Aamulla ja myöhään iltapäivällä on jotenkin utuista, keskipäivällä kirkkaansininen taivas ja meri, ja iltaisin pastellisävyt valtaavat horisontin. Niin kaunista! 

IMG_4012.JPG

Tytötkin viihtyivät oletetusti rannalla: tämä pieni humpula jahtasi lokkeja väsymättä varmaan kaksi tuntia, telmi hiekassa ja rakensi omia pikkuisia hiekkalinnoja. Isosisko kävi välillä potkimassa fudista poikien kanssa, osallistui omaan tyyliinsä limboon (ks. alla) ja tanssahteli ballerinan elkein pitkin hietikkoa. Tänne tullaan kyllä ehdottomasti kesällä uudestaan, kun on kunnon uintikelit!

 

IMG_4048.JPG

IMG_4076.JPG

IMG_4097.JPG

IMG_4101.JPG

IMG_4141.JPG

IMG_4142.JPG

IMG_4143.JPG

IMG_4144.JPG

IMG_4149.JPG

Tyyliä on monenlaista… Kukin tavallaan. 😀 

 

IMG_4150.JPG

IMG_4156.JPG

IMG_4157.JPG

IMG_4159.JPG

IMG_4168.JPG

IMG_4170.JPG

IMG_3885.JPG

Illalla alkoikin jo olla oikeasti kylmä. Suomalaisen näkökulmasta talvitakit varmaan tuntuvat Californiassa ihan tarpeettomilta, mutta meri-ilmasto aiheuttaa oikeasti sen, että iltaisin hyytävä kylmyys yllättää. Aikuinen pärjäsi kyllä ihan mukiinmenevästi nahkatakilla ja hupparilla, mutta lapsiressukat meinasivat jäätyä pystyyn rattaisiin. Talvitakit olisivat tulleet kyllä ihan oikeasti tarpeeseen, jos illalla aikoi olla ulkona. Heti auringon laskettua suuntasimmekin yleensä ensimmäisenä ostamaan lämpimät juomat, ja siitä hetken tunnelmoinnin jälkeen suunta kohti ranta-asuntoa. Siellä sitten vietimme iltaa lautapelien, naposteltavien, kirjojen ja hyvän seuran parissa. Ihan täydellinen loma siis! 

 

IMG_3881.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *