Wednesday outfit

 

IMG_1367.JPG

IMG_1365.JPG

Sain pitkästä aikaa mieheni heräteltyä integraalimatematiikasta kameran taakse. Miehen tehdessä ympäripyöreitä päiviä ei muita asukuvaajia ole ihan jonoksi asti, joten säännöllisiä asukuvia saadaan varmaan odotella siihen asti, että pääsen hovikuvaajani (= pikkusiskon) luokse Suomeen. Kun kuvaajan kärsivällisyys on lyhyt ja lapset rundaavat vieressä ympyrää, lopputuloskin on sen mukainen. Oh well!

IMG_1376.JPG

DRESS Charlotte Russe SHOES H&M PURSE Nine West SUNGLASSES Kenneth Cole Reaction

Joskus parhaita asuja ovat ne, jotka osuvat päälle sen kummemmin miettimättä. Tänään halusin laittaa päälle jotain rentoa, ja värimaailma valikoitui pastelliseksi ihan vahingossa. 

IMG_1386.jpg

IMG_1385.JPG

Lämpimien säiden ja satunnaisten sateiden ansiosta kukkaloisto on nyt parhaimmillaan. Harmi, että en ole vielä päässyt kameran kanssa kotipihaa kauemmaksi kuvailemaan kauniina rehottavia pensaita ja puita…

 

IMG_1379.JPG

Täti Monika vauhdissa: tätä se on kuvaussessio kahden taaperon kanssa. Olkoonkin, että se kesti vain viitisen minuuttia. Jos hetkeksi kääntää selkänsä, yksi on hyppäämässä kultakalojen seuraksi ja toinen tutkailee kaktusta vähän turhankin läheltä. Onneksi tilanteen pelasti lopulta naapurin valloittava koiranpentu, joka kuuden kuukauden energiallaan sulatti kaikkien meidän sydämet. Omistajan kanssa naureskelimmekin, että kolme alle kolmevuotiasta ovatkin toisilleen parasta seuraa. Tytöt meinasivat kirjaimellisesti tikahtua nauruun, kun tämä suloinen karvapallo oli hukuttaa heidät märkiin hellyydenosoituksiinsa.

IMG_1388.jpg

IMG_1391.jpg

Uimakausi alkaa olla ihan jo nurkan takana. Karaistuneille avantouimareille tämä vesi olisi kuin linnunmaitoa, toisin kuin meille liian hyvään tottuneille! Kuumassa porealtaassa onneksi tarkenee.

IMG_1393.jpg

Daddyn kädestä on turvallista pitää kiinni, ettei eksy matkalla kotiin.

 

Hyvää pääsiäistä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *