2016 aloitus

image.jpg

image.jpg

Pakkanen paukkuu ja tuuli tuivertaa! Näin täällä Ulvilassa on aloitettu uusi vuosi ja uudet kujeet. Tällä hetkellä elämäni on erittäin vauhdikasta viikot vierähtää niin etten perässä pysy. Itse olen aloittanut liikkumaan täydellä hönkällä aina, kun vaan ehdin! Onkohan kiire tekosyy? Minulla tällä hetkellä ei ole vaan olen ohjelmoinut viikot todella täyteen. Mutta tämä on vain hetkellistä, niin sitä jaksaa, kun tietää ettei tätä ikuisuutta kestä ja motivaatiota opiskella uutta ammattia riittää.

Nautin suunnattomasti edelleen aamulenkeistä aina, kun pakkanen antaa myöden lähteä liikkumaan. On se silti pukeutumisesta kiinni mutta ei minua saa kyllä 20asteen pakkasella ulos lenkille ei todellakaan!!! Salille nokka edelleenkin näyttää aina, kun on pienikin hetki aikaa.

Ruokailuihini olen kiinnittänyt taas enemmän huomiota ja pyrkinyt keventämään ja miettimään, jo edellisenä iltana annokset valmiiksi. On paljon helpompi toteuttaa, kun on annokset valmiina ja ei tule nälkäisenä napattua, jotain rasvaista tai makeaa välipalaa kovaan nälkään tai mielitekoon, johon minä ainakin useammin syön. En oikeasti muista, koska minulla olisi oikeasti ollut nälkä, vaan mielitekoihini useasti repsahdan ja syön mitä mieleen tulee.

Lupaan myös hakea aikaa tähän blogin kirjoittamiseen! On ehkä hyvä, että pidin pikku tauon ja jätin tämän taka-alalle, niin taas ideoita kumpuaa ihan erilailla ja kirjoitus tuntuu mukavalta eikä pakko pullalta ja keksimällä keksityltä:-)

Tästä siis jatketaan täydellä hönkällä eteenpäin!!! Hyvää tätä vuotta!!!

 

Kommentit (2)
 1. Marika / Hirveää menoa
  19.1.2016, 18:17

  Ihanaa, että palasit taolta! =)

  Kiitos, että pidät blogia ja kerrot arjestasi ja valinnoista kohti tervellisempää elämää. Nautit hetkistä ja luot hyvää mieltä myös muille. =) Jatka samaan malliin, nii hyvää tulee! Ja olet kyllä SUPER, kun jaksat lähteä aamulenkeille! Täytyy ottaa mallia. =)

  1. Heips! 

   Kyllä pitää ryhdistäytyä mut koulu on vienyt ison osan vapaa-ajastani! Mut kiitos Marika kommenteistasi!!! Aamulenkki on parasta!

   Minna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *