Jutan voimaa

image.jpg

Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö!!! Minun oli vain pakko kirjoittaa, kun sain joulupukilta hyvän kirjan lahjaksi.

Jutan Voima kirja on jo koko olemukseltaan positiivinen ja huokuu rauhallisuutta, jo kuvienkin perusteella. Välillä minulla tuli kyllä sellainen olo, että onko kuvat tärkeämmät, kuin itse teksti. Tykkään silti katsella hyviä ja kauniita kuvia ja tässä niitä riittää! Kyllä kirjassa riittää myös luettavaa! Kirja käsittelee laajasti minua tällä hetkellä kiinnostavia aiheita. Syömisestä ja sen ongelmista hyvään parisuhteeseen ja jopa seksistä on puhetta ja se nyt kiinnostaa aina:-)

Kirjassa on myös vinkkejä liikuntaa kotiin ja salille. Minusta plussaa on, kun voi valita kolmesta kunto-ohjelmasta itselle sopivimman on alkeet, keskitaso ja haastava. Harjoitukset on monipuolisia ja tehokkaita minulle tuli ainakin hiki, kun tein keskitason liikkeet! Taas sen huomasi, että kotonakin voi tehdä tosiaankin hyvän treenin. Minä olen tosi huono kotijumppaaja mielummin menen salille hikoilemaan mutta yritän parantaa, kun ei aina muka kerkiä lähteä!

Olisin halunnut enemmän hyvän olon ruoka reseptejä, kun tykkään kokkailla ja kokeilla kaikkea uutta ja hyvää ja haluaisin löytää sellaisia reseptejä mikä tekee minulle hyvää ja maistuu hyvältä!!! Minähän rakastan ruokaa!!

Kannattaa lukea Jutan Voima kirjan suosittelen!!!

Kommentit (1)
  1. Suosittelen sinulle Jutan energisoivaa dietti kirjaa sieltä löytyy paljon helppoja ja herkullisia reseptejä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *