Kotitreeniä

image.jpg

Olen opetellut kotona myös jumppaamaan, kun ei aina sinne salille pääse tai ei suoraan sanoen jaksa lähteä. Kotona jumppaamisessa on se etu ettei tarvitse lähteä, eikä se vie paljon aikaa ja aina pitäisi sen verran löytyä mutta motivaatio on välillä pahasti hukassa!

Meillä on kotona pelit ja vehkeet vaikka millaiseen treeniin on kuntopyörää on monitoimilaitetta lihaskuntoon on jumppapalloa on vaikka mitä. Myös löytyy Nintendo wii joka on aikas hyvä koko perheen pelaamiseen ja tuleekin treenattua ihan huomaamatta, kun kisaillaan hiki päässä:-) Taidetaan taas viikonloppuna ottaa pienet skapat perheen tai ystävien kesken.

Minä olen kokenut hyväksi vaihtoehdoksi kaverin kanssa välineiden vaihdon, ei tarvitse kaikkia itse ostaa ja uusi väline motivoi taas harjoittelemaan ja yrittämään. Minun iso vikani on, että kyllästyn helposti samaan puurtamiseen, joten tarvitsen aina jotain uutta. Tiedän myös sen, ettei jumppaamisessa tarvitsisi kuin oma kroppa mutta se vasta tylsää on. Tosin Jutan kirjassa oli ihan ok jumppa minkä toteutin siis kerran, jos vaikka tänään toisen kerran:-)

Oikein hyvää viikonloppua ja kotijumppailkaa ja minulle voisi laittaa hyviä kotijumppaohjeita vaikka kommentti kenttään!! Aina otan vastaa myös hyviä sali ohjelmia:-)  Voin laittaa kuvia ja juttua tänne sitten jumpan toteutuksesta.

Kiitos jo etukäteen Minna

Kommentit (2)
 1. Marika / Hirveää menoa
  1.2.2016, 19:28

  Moikka!

  Mulla alkaa trimmikuu.=) Itse tykkään todella paljon Suurin pudottaja- ohjelman toisesta tiimivetäjästä Jillian Michaelista ja hänen jumpistaan. DVD:tä on saatavana vaikka millä mitalla ja youtubesta löytyy myös eri jumppia. Suosikkini on Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1, 3 ja 3. Nämä kestävät yhteensä alku- ja loppuverryttelyiden kanssa 30min. Joten tehokas treeniaika on 20 minuuttia. Mukaan voi ottaa päsipainot ja nämä ovat niin tehokkaita, että kukaan ei voi vedota ajan puutteeseen. Itse treenaan kotona.

  Tsemppiä treeneihin!

  1. Kiitos vinkistä! Nyt tarvitaan todellakin nopeas treeniä kun elämä on niin hektistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *