Miten kapeasta parvekkeesta toimiva?

934929-max500x555.jpg

Olen ihan jumissa meidän ihan kohtuullisen kokoisen, mutta kapean parvekkeen sisustuksen suhteen. Haluisin, että voisin nauttia siellä aamukahvin kauniina aamuna. Tosin meitä on neljä, joten sitten aamukahvipaikat pitäisi olla neljälle. Haluaisin myös jonkun ”löhöpaikan” ja sieltä pitäisi edelleen läytyä paikka yrteille, jotka olen kuin ihmeen kaupalla saanut kasvamaan. Mutta betonilattialle mattoja vai puuritilät? Miten peittää maalia hilseilevät päätyseinät, jos ei viitsi juuri ennen remonttia ryhtyä maalaamaan? Miten noin kapean parvekkeen saisi ylipäätään toimivaksi?

parveke.jpg

Parveke on lasitettu ja kokoa 1,5m x 4m. Siitä on näkymät kangasmetsään, jonka toiselta puolelta siintää taloja, mutta sieltä ei varsinaisesti näe parvekkeelle. Parvekkeen alla on leikkipiha, mutta sieltäkään ei näe korkealla olevalle parvekkeelle. Parveke on lounaaseen päin, mutta metsän takia se on silti kohtuullisen varjoinen. Parvekkeelle kuljetaan olohuoneesta ja parvekkeen ja olohuoneen välissä on koko seinän levyinen ikkuna, joka alkaa lattiasta katsottuna melko matalalta n. polven korkeudelta.

Tähän saakka parveke on toiminut jonkinlaisena ”remonttivarastona”, mutta nyt olisi energiaa siivota se ja sisustaa käyttöön Parvekkeelle on tulossa parin vuoden sisällä taloyhtiön toimesta mittava remontti, joten ratkaisujen pitäisi olla ”kevyitä”.

suhteet oma-elama hyva-olo sisustus
Kommentit (3)
  1. Hyvä sivu tuo. Meillä todettiin vessassa kosteusvaurio, joten parvetuunaus on pahasti holdissa.

     

  2. Muiden parvekekuvista voi löytyä hyviä ideoita osoitteesta http://www.parveke.fi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *