MUOTIVINKIT KOULUUN

Moi! Tervetuloa lukemaan meidän blogia. Kohta alkaa koulu, mitkä fiilikset? Jännittääkö? Tässä blogissa jaamme meidän muotivinkit ja eri asukokonaisuuksia. Kerromme vähän mitä me itse puettasiin ja mitä voi yhdistellä. Muistakaa me ei olla mitään muotiasiantuntijoita mutta toivottavasti saatte hyviä vinkkejä ja muuta! Eiköhän mennä asiaan!

Asusteet!

Asusteita ja vaatteita on kiva yhdistellä. Itse päätät laitatko asusteita vai et, korviksetkin riittää jos et halua muuta laittaa. Myös erilaisia kaulakoruja on aina kiva käyttää. Minä (Peppi) olen ihastunut aurinkolaseihin, ostin juuri New yorkerista ihanat pyöreät aurinkolasit. Vaikka vaatekaupoista ostetut aurinkolasit eivät olekkaan yhtä hyviä kun silmälasi kaupoista ostetut mutta ne sopivat hyvin eri asujen kanssa. Hiuspannat, pinnit ja erinlaiset pampulat sopivat myös eri asujen kanssa ja jos sinulla on yksivärinen asu niin värikkäät asusteet tuovat väriä. Kannataa aina kokeilla kaikkea uutta!

Nyt kerromme eri asukokonaisuuksia!

Minä (peppi) tykkään pitää farkkuja ja t-paitaa ainekin syksyisin niin voi pitää niiden kanssa farkkutakkia. Tykkään revityistä farkuista seka ihan tavallisista mustista. Käytän aina skinny farkkuja ne näyttää hyviltä. T-paita on yleenä yksivärinen esim, Musta. Farkkutakkini on sininen ja kengät on yleensä tämän asukokonaisuuden kanssa valkoset filat tai mustat sukkalenkkarit. Ja tietenkin ihanat korvikset.

Mä (ninna) pidän myös farkuista ja urheiluhousuista. Pidän yleensä mustia t-paitoja ja talvisin rakastan villapaitoja. Mun ihan lemppari farkut on mustat tavalliset farkut. Koulussa mä tykkään käyttää kangaskassia. Melkein kaikki kengät mitä käytän on valkoisia koska tykkään valkoisesta niin paljon. Kesällä on myös kiva käyttää hameita.

Aina ei jaksa pukeuta tiukkiin farkkuihin eikä t-paitaan niin silloin voi vaikka laittaa jonkun kivan hupparin ja vähän löysemmät housut. Tämänlaisen asun kanssa sopii lenkkarit ja just vaikka joku kangaskassi on kiva.

Se on hyvä että nykyään löytyy niin paljon eri vaatteita niin on vaalinnan varaa. Pepin ehdoton suosikki asussa on sukat. Mä tykkään aina ostaa erinlaisia sukkia eri kuvioilla. Mulla on ihanat persikka sukat, sushi sukat ja vaikka mitä. Ninna puhukin kangaskasseista niin ne on kyllä kivoja sopii monen asun kanssa.

Ei muutakun kokeilemaan kaikkea!

Kiitos kun luit ja toivottavasti pidit!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *