Kaikki uusiksi

Olen jäämässä pois pitkäaikaisesta työpaikastani muutaman viikon päästä ja samalla poistun maasta. Minulla on suunnitelmia ensimmäisiksi seitsemäksi viikoksi, mutta loppuvuosi on täysin auki. Siihen nähden, että elämäni on ollut tylsää rutiinia vuosikausia putkeen, tuo irtiotto ja tyhjän päälle hyppääminen on mullistavaa, enkä usko että rohkeuteni olisi koskaan riittänyt tuohon ratkaisuun, ellen olisi käynyt läpi terapian avittamaa muutosprosessia. Ilman tätä raskasta itsetutkiskelun vuotta eläisin huppu päässä peläten kaikkea.

Kuten asioilla on tapana, tämäkin on mennyt siten, että ensin ei tapahdu mitään kuin pinnan alla kuplien ja sitten kaikki muuttuukin hetkessä rytinällä. Tänne ei jää miestä, koiraa, tavaraa, asuntoa, ei juuri perhettäkään, vain muutama rakas ystävä. Siivoan someni, hankkiudun eroon puhelinnumerostani ja nimenikin olen vaihtanut kesän aikana, kun vuosien kypsyttelyn jälkeen päätin hankkiutua eroon exäni tyhmästä sukunimestä jota inhosin jo silloin, kun muinaisessa avioliitossamme oli kaikki hyvin.

On oikeastaan kutkuttava ajatus aloittaa uusi elämä uudella nimellä uudessa maassa. Kun nimiseni ihminen syntyi vasta alkukesästä, tarkoittaa se sitä, ettei minusta löydy googlaamallakaan mitään. Olen nainen vailla menneisyyttä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *