1 kuukautiset

Operaation jälkeen ensimmäiset menkat tulivat yllättäen ”normi”kierron rajoissa. Jos tämä on pysyvää niin otan sen ilolla vastaan. Kierto kun on ollut jotain 25 – 40 päivää. Tosin kun Plättää odotin kuukautiset tulivat hyvin säännöllisesti vielä viidennellä kuullakin.

Entisestä poiketen kivut ennen kuukautisia olivat kovat ja kestivät viitisen päivää ennen vuodon alkamista. Vuodon alettua kivut helpottivat hieman. Toki kipuihin auttaa burana.  Vaihtelevasti 1 tai 2 400mg kerralla, yöksi saatoin ottaa grammasen paratabsin kun ei niistä tulevat oireet ei unessa haittaa.

Kaikista eniten raivostuttaa kipujen kanssa samaa aikaa alkanut huonovointisuus, etova, oksettava olo. Ja se ei valittetavasti loppunut vuodon alettua vaan jatkuu. Se tunne kuin olisi raskaana, kun kaikista hajuista, mauista ja ajatuksistakin alkaa oksettaa. Ja ainoa mikä auttaa on jatkuva syöminen. Kun pupeltaa jotain ei okseta tai yökötä.

Kyllä on mukavaa olla nainen, jonka kroppa tuntuu olevan enemmän tai vähemmän sekaisin kaikesta viimeisen vuoden aikana kokemastaan. Toisaalta onhan tässä mm. oltu raskaana, synnytetty, imetetty, kokeiltu hormonikierukkaa, lopetettu imetys.

Hierojani totesi keskimmäisen jälkeen että kropalta vie noin 7 vuotta toipua raskaudesta ja synnytyksestä. Joten taidan taas tapani mukaan vaan hötkytä.

suhteet oma-elama seksi terveys
Kommentit (1)
  1. Mielenkiintoista
    17.3.2017, 17:59

    Blogisi pitäminen on ilmeisesti jäänyt tähän. Olisi kiva kuulla, miten on Essuren kanssa mennyt. Kirjoitit tässä oksettavasta olosta ja itselleni se jäi pysyväksi toimenpiteen jälkeen (ja olo kuin olisi raskaana), muiden, jopa lamaavien oireiden ohella. Nyt vihdoin poistoon.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *