Fitfarm keto49 kokemuksia

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

FitFarmin keto49 valmennusta on somessa hehkutettu paljon, mutta toimiiko se ja millaisia ovat tulokset?

Osallistuin Fitfarmin valmennukseen ja nyt tässä kirjoituksessa jaan omia keto49 kokemuksia.

FitFarm keto49 kokemuksia

Suosittelenko keto49 valmennusta?

Suosittelen ehdottomasti omasta puolestani! Helppoa, kun kaikki on suunniteltu valmiiksi ja noudattaa ohjeita ilman turhaa kikkailua. -15kg valmennuksen aikana lähti, josta hiilarin lisäyksen jälkeen tuli n. 2-3kg takaisin. Mut läski ja hyvin on pysynyt poissa, vaikka keto49 valmennuksen jälkeen olen syönyt normaalisti.

Keto49 ei kuitenkaan sovellu elämäntavaksi, vaan kysymyksessä on 7 viikon tehodieetti.

Dieetin alussa nälkä varmasti vaivaa useita, mutta Ekojen viikkojen nälän ja palelun jälkeen ei oo ollu nälkä eikä makeaakaan tee mieli. Helppo oli jatkaa ketoiluun ja laajentaa ruokavaliota sen 7 viikon jälkeen.

Myös keto49 valmentaja oli huippu, ja tykkäsin erityisesti siitä, ettei keto49 ruokavalio sisältänyt esimerkiksi ällöttäviä rasvakahveja aamuisin.

>>>>>*Katso keto49 erikoistarjous tästä <<<<

Myös kaverini piti keto49 valmennuksesta

Kaverini aloitti myös Fitfarm keto49 valmennuksen ja halusi jakaa omia kokemuksiaan valmennuksesta.

Näin kaverini Iiris kommentoi keto49 valmennusta.

”Aloitin tammikuussa keto49 ja -11kiloa veks  alkuun opettelua mut nopeesti pääs jyvälle ja nälkä katos. Maitotuotteita kaipasin kyllä ja jatkolla ne tuleekin sit mukaan ja helppo siirtyä ns. Normaaliketoiluun ja ottaa maitotuotteita mukaan ja syödä myös enemmän eläinrasvoja. Itelleni koin tän hyväks startiksi. Toisilla tukka tippuu jne mut mulla hiukset voi paremmin ku aiemmin ja mahakivut on hellittäny mitä oli paljon ennen keto49. Palelu on ihan järkyttävä ja nukun 2 paksun peiton alla  mut onneks kesä tulee ja ilmat lämpee, jos paleluki sit helpottais ”

Keto49 ruokavalion rasvojen laatu epäilyttää

Ainut epäilyttävä asia keto49 valmennuksessa oli rasvojen laatu. Muissa keto oppaissa kehotetaan nauttimaan rutkasti eläinperäistä rasvaa ja minimoimaan kasvisrasvojen kulutuksen. Toisin on keto49 valmennuksessa, jossa eläinperäistä rasvaa on minimaalisesti, mutta paljon esimerkiksi rypsiöljyä.

*Katso Keto49 erikoistarjous tästä

hyvinvointi ruoka-ja-juoma hyva-olo terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *