Poskille punaa

 

image.jpg

Seuraavaksi tarkastelun alle pääsee Benecosin poskipunat. Benecosilla on valikoimassaan kolme poskipunaa: Toasted Toffee, Sassy Salmon ja Mallow Rose. Swatchasin nuo värit seuraavaan kuvaan aika rankalla kädellä, eikä näiden poskipunien kanssa ole oikeasti pelkoa, että saisi vahingossa aikaiseksi noin suuren kontrastin. Tajusin myös näitä kuvia ottaessa, että näiden värien tarttuvuus paljaaseen ihoon on aika huono, yritin ensin kerrostaa värejä paljaaseen käsivarteen, mutta värit eivät näkyneet kuvassa käytännössä ollenkaan, ennen kuin kokeilin lisätä alle Lily Lolon silmämeikinpohjustusvoidetta. Olin jo aikaisemmin huomannut, että niinä päivinä kun käytän mineraalimeikkipohjaa, on täytynyt lisätä poskipunaa paljon enemmän kuin normaalisti. Käytän kuitenkin normaalisti nestemäistä meikkipohjaa, jolloin kiinnittyvyydessä ei ole valitettavaa. Onkohan tämä yleistäkin poskipunien kanssa? En ole ennen kuullut, mutta siinä olisi kyllä järkeä kun tarviihan silmämeikkikin pohjustaa jos haluaa värit esille kunnolla. 

image.jpg

Mutta jos nyt siirrytään takaisin Benecosin poskipuniin. Pisimpään ja tästä syystä myös eniten käytössä mulla on ollut Mallow Rose, joka on tosi kylmä pinkki. Mallow Rose taittaa mielestäni jopa lilaan ja onkin siksi parhaimmillaan talvella kylmän sävynsä vuoksi. Poskipunien pigmenttisyys ei kuitenkaan ole kovin vahva vaan mielestäni juuri sopiva, joten vain kevyen pinkit posket saa aikaiseksi helposti eikä tarvi pelätä lilaa lopputulosta (ellei sitä halua).

Toasted Toffee oli seuraava sijoitukseni, mutta jäänee lopulta vähimmälle käytölle näistä poskipunista. Toasted Toffee eroaa selvimmin näistä muista kahdesta värillisesti, sillä sen jättämä jälki on melko ruskeaa. Jopa niin ruskeaa, että se näyttää minulla poskille levitettynä vain oranssihtavalta aurinkopuuterilta. Ja tämä ei ole yleisesti edes aurinkopuuterissa haluttu piirre. Luulenpa, että tämä pääsee jatkossa toimittamaan luomivärin virkaa, koska käytössä on muutenkin ollut viimeaikoina kupariin taittavia ruskeita.

Viimeisen jäljelle jääneen poskipunan eli Sassy Salmonin nappasin viime viikolla matkaani ja olen nyt viikon käytön jälkeen vakuuttunut, että tämä tulee pysymään käytössä pitkään! Olin pantannut tämän ostoa jo vaikka kuinka pitkään ja osittain minut oli säikäyttänyt tuo nimi (Eww.. Miksi kukaan haluaisi sutia kasvoihinsa jotain, minkä assosioi kalaan?) ja osittain netissä näkemäni tuotekuvat, joissa tämän väri on näyttänyt todella tummalta. Ja punaiselta. Sassy Salmon on kuitenkin aivan ihana korallinen pinkki ja sävy on melko lämmin. Sassy Salmon on ainakin minulle huomattavasti helpommin lähestyttävä (nyt kun tiedän, mitä odottaa) kuin Mallow Rose, sillä tällaisen tosi vaalean ihon kanssa kylmät meikit tuntuu erottuvan joskus vähän liiankin hyvin meikkinä.

 

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *