Lauantai Baselissa ja festarisuunnitelmia

Viikonlopulle ei ole ollut sen kummempia suunnitelmia, joten mieli on alkanut plänäilee itestään kesäsuunnitelmia. Baselissa sää on ollut jo hetken aikaa selkeesti yli kymmenen astetta ja tuntuu sellaselta Suomen juhannussäältä, joten sekin itsessään innostaa miettimään uusia seikkailuita! Viime kesänä en käynyt yhdilläkään festareilla (ja ne on mulle the juttu) ja nyt tänä vuonna aion korjata tilanteen. Etenkin, kun Sveitsistä on helppo iskee junalla moneen suuntaan. Tällä hetkellä haaveilen Rock en Seinestä Pariisissa elokuussa, mutta haluaisin Suomessakin muutamille festareille, kuten esimerkiksi Kesärauhaan. Viestiteltiin ystävän kanssa myös siitä, että ois ihana totetutaa alppimaisemissa parin päivän haikki, jonka aikana yöpyis jossain vuoristomökeissä (!!).  Kaipaan ihmismereen ja musaa ja kaikkea! Alla oleva kuva on Barcelonasta Primavera Soundista vuodelta 2015.

Mun hurja perjantai ja lauantai (niinku ny pitäs olla mitenkää ihmeellistä, mutta on poikkeuksellista, että en oo suunnitellu yhtää mitää) on sisältäny kaupassa käymisen, kävelylenkin ja TV:n kattomista. Ainiin ja koska jään aina koukkuun johonkin artistiin tai bändiin, oon nyt palannut takas nuoruuden bändini äärelle eli kuuntelen HIMiä, VV:tä, katson Youtubesta Ville Valon haastatteluita. Ok. Voihan sitä päiviäkin sillee viettää.

Tänään katsoin naisten hiihtoa, kuuntelen musaa, suunnittelen elämää ja poljen kohta Ranskan puolelle katsomaan salibandya, jota poikaystäväni valmentaa.

Välillä tuntuu, että elämä on jumissa samoissa uomeissa, mut sit on tälläsiikin päiviä ja viikkoja, kun kaikki tuntuu hyvältä ja yritän painaa mieleeni, että mikään ei kestä ikuisesti. Sunnuntai-maanantai välisenä yönä Baselissa alkaa Fasnacht-karnevaalit ja pohditaan just, jaksetaanko herätä neljältä yöllä alotukseen. No mutta niillä mietteillä eteenpäin sitten ha-ha.

puheenaiheet ajattelin-tanaan tapahtumat-ja-juhlat oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *