Päivän Kalliokierros ja maailman huonoin peilikuva

Tein töitä tänään lokaatiossa kahvila. Rakastan sitä, jos pääsen ajoissa irtautumaan duunipaikalta. Jos saan yhtään vapautta töitteni tekoon, olen parhaimmillani.

 

 Kuuntelin podcastia The Mindset mentor. Tänään kuuntelin jaksoa, jossa puhuttiin aivojen uudelleenvirittelystä eli siis tapojen muuttamisesta. Hyvä muistutus taas itselleni tällee yksinkertaistettuna, että jos aina ajattelen samalla lailla, ajattelen aina samalla lailla 😀 Ja toimin tahtomattani sitten sen mukaisesti.

Luin kahvilassa samalla Huippu Educationin julkaisuja, mietin koulutusasioita, haaveilin ulkomailla työskentelystä. Lähetin sähköpostin liittyen erääseen työpaikkani juttuun ja yhteistyön sopimiseen pedagogisessa tarkoituksessa.

Mietin, miten voisin kehittää alaani? Se innostaa minua tällä hetkellä.

Tulin kotiin ja katsoin dokkaria Mustekala opettajana. Suosittelen kattomaan! Visuaalisesti todella kaunis, koska se on kuvattu suurimmaksi osaksi veden alla. Dokkarista välittyi myös ihana suhde luontoon ja sen herkkyyteen. Todellisuudessa olin aika väsynyt, yritin syödä samalla ja selasin kännykkääni puolet dokkarista, vaikka se olikin kiinnostava, mutta joskus väsy jne.

Lähdin kirjastoon, luin matkalehtiä ja tuntui niin absurdilta selata mitään VINKKEJÄ ESPANJAAN -juttuja, koska kuka täältä enää ikinä pääsee mihinkään. No lols kyl me päästään. Kävelin sitten kirja kädessä ympäri Vallilan ja Konepajan ja suuntasin Alppilaan kaverin luo. Katottiin lypsytubesta jakso, jossa Jaajo ja Arttu Wiskari kuuntelee virolaisia versiointeja suomalaisista biiseistä ja nauroin niin helvetisti. Jaajo on bestEST. Kuuntelen Aamulypsyn kosteen joka päivä töiden jälkeen, koska se naurattaa mua ihan helvetisti.

Päivä on ollut paras, koska en oo miettiny ihmissuhdejuttuja lähes yhtään. Se on ollut niin vapauttavaa.Muistelen aina mielen tehdessä temppuja tätä quotea The Officesta: Nostalgia is truly one of the great human weaknesses. Second only to the neck.” Koska se on ihan totta, siis toi nostalgiaosuus.

Rakastan myös sitä, että voin ottaa näin huonoja peilikuvia, eikä ees kiinnosta :D:

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *