Moskova.

Kello on 22:24 Moskovan aikaa. Väsyttää.

 

a3b464e8282b11e2917422000a1fb30b_7.jpg

 

Perille saavuttiin melko nihkeästi nukutun yön jälkeen aikaisin aamulla. Sekavassa mielentilassa Moskovan metrossa seikkaileminen aamuruuhkaan teki terää, erityisesti suurehkoja rinkkoja raahatessa. Hostelli löytyi kuitenkin vain pienen seikkailemisen jälkeen, ja lo and behold – huoneemme oli lunastettavissa jo yhdeksän aikaan aamulla. Väsyneille matkaajille maistui uni, joillekin paremmin kuin toisille… R heräili vasta kolmen aikaan, itse ehdin siinä välissä jo googlailla vähän seuraavia kohteita.

Moskovassa satoi koko päivän, aamusta iltaan. Sateessa tarpoessa ja vatsa kurnien mieliala pääsi hetkeksi piipahtamaan jo pienen nälkäkiukun puolella, mutta katukojusta (venäjäksi, ooh!) ostettujen välipalojen jälkeen löysin itseni seisomassa Patriarshy Bridgellä vesisateessa lämmintä perunapiirakkaa puristaen, aivan täydellisen onnellisena. Illan kruunasi kaupungilla kiertelyn lisäksi myös pienet budjettirikkeet tiki-illallisen ja suklaakakunpalasen merkeissä – Moskovan hinnoilla ei tällä budjetilla kamalasti juhlita, paitsi tänään.

Hostellimme deluxe-huone on vaatimaton, mutta siisti ja sympaattinen. Sijainti on ihan mahtava ja henkilökuntakin avuliasta, TNT on siis suositeltavissa eikä mikään mahdottoman hintainen.

Päiviä on Moskovassa monta, mutta niin on nähtävyyksiäkin. Jatkosuunnitelmat ovat vielä täysin avoimet. Ehkä nekin selvenevät hyvien yöunien myötä.

 

20b4151627d611e29a9c22000a1fbe09_7.jpg

(Kuva päiväunilta, pätee myös pian tapahtuvaan tietoisuuden tilan muutokseen.)

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *