Kumpi tekee aloitteen?

Olin eilen illalla menossa nukkumaan, kun mieleeni heräsi kysyä seuraavaa: kumpi teillä tekee useammin aloitteen seksiin ja miten?

Minulla on joskus ollut huono omatunto siitä, kuinka mieheni aina tekee aloitteen ja minä hyvin harvoin. Tämä johtunee siitä, että parinakin kertana olen erittäin selvin elein tehnyt aloitteen, mutta mies on syystä tai toisesta torjunut ehdotuksen. Oli maha kipeä tai kiire jonnekin.

Olen vissiin yliherkkä tällaisille kokemuksille, sillä itsetuntoni otti selvästi kolahduksen ja siitä lähtien olen pelännyt aloitteen tekemistä. Tuntuuhan se tosi pahalta, jos toinen kieltäytyy. Erityisesti, jos kekkuloit siinä alasti ja yrität olla seksikäs. Tuntuu nöyryyttävältä, vaikka tiedän järjellä ajatellen että mieheni ehdottomasti pitää minua viehättävänä eikä syyttä suotta tarjouksestani kieltäydy.

Onkohan muilla naisilla koskaan tällaista tunnetta? Miten voisin löytää itsestäni sen seksikkään ja itsevarman tunteen, josta miehenikin varmasti syttyisi? 

Don’t get me wrong, meillä on todella aktiivinen ja kiihkeä seksielämä, mutta toivoisin ehkä itseltäni erilaista aktiivisuutta tosiaan tuohon aloitteen tekemiseen. Se on vaan niin kovin pelottavaa. 🙂

Toinen asia jota mietin, on miten. Itse haluaisin, että aloite seksiin tulisi spontaanisti, kehon kielellä, kiihkeiden suudelmien kautta. Miehelläni taas on useimmiten tapana ottaa ja kysyä: ”voisinko mä saada tänään?” Kyllä minä siihenkin suostun, mutta kaipaisin enemmän lämpöä ja haluan-sua-niin-paljon-fiilistä. You know what I mean?

Tällaista tajunnanvirtaa tähän keskiviikkopäivään teille tarjoaa…

ninnikin21_9.jpg

suhteet oma-elama rakkaus seksi
Kommentit (16)
  1. chipmixer Most private way to use hardware wallet – hold your funds there and mix some before you send them out. Create empty electrum wallet and import chips if you use ChipMixer or create new seed wallet if you use other mixers. Delete used wallet. If you do not reuse wallet then it cannot be linked by accident.

  2. Airport Taxi Manchester provides the best airport taxi services All around UK.. visit our website for the most comfortable and safe rides.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *