Tonnikalasalaatti ysäriltä

Tämä tonnikalasalaatin ohje on kulkenut mukanani yläasteajoista lähtien. Sitä nimittäin tehtiin köksän tunnilla ja se maistui teininkin suussa hyvältä. Sen jälkeen tämä on ollut monien illanistujaisten vakkaritarjottava ja kesäpäivien kevyt lounas.

Tonnikalasalaatti

2 prk tonnikalaa palana

1,5 dl riisiä

2 kpl maustekurkkua

1 kpl tuore kurkku

3 kpl kananmunia

2 dl pakasteherneitä

jäävuorisalaattia tai kiinankaalia

Keitä riisit ja kananmunat kypsiksi. Pilko kurkut ja salaatti kulhoon ja lisää tonnikala, riisit ja pilkotut munat. Sulata herneet ja lisää salaatin sekaan. Lopuksi voit halutessasi rouhia salaattiin hieman suolaa ja pippuria.Nauti hyvän salaatinkastikkeen ja tuoreen leivän kera!

 

 

 

 

 

 

koti ruoka-ja-juoma