ticket to… incredible India

HuiHui,

Pitkästä aikaa täällä, reilu vuosi on tainnut vierähtää jo siitä kun viimeksi kirjoitellu blogin puolelle reissufiiliksiä. Eksyin jostain syystä lukemaan vanhoista s-posteista vaihtoaikasia viestiketjuja ihanan E:n kanssa ja lopulta päädyin ihan tänne asti. Voi vitsi kun hymyilytti lukea vaihtojuttuja! Kaikkea sitä onkin tullut koettua, ihan kuin pieni elämä 3 kuukaudessa…. ! Tuntuu kyllä ihan ikuisuudelta, vaikka tosiaan vaan vuoden takasia ajatuksia ja tapahtumia. Kyllä sitä vaan ehtii tilanteet ja mieli muuttua niinkin ”lyhyessä” ajassa. Mukava välillä ajan kanssa palata ajassa taaksepäin vaihtokevääseen, varsinkin kun Kiina-ajoista on jäänyt niin hyvät muistot. Vieläkin, jos ei nyt ihan päivittäin ja viikottain, useamman kerran kuussa tulee kuitenkin tavalla tai toisella kerrattua Kiina tapahtumia omassa mielessä.

Iski vanhoja jorinoita lukiessa inspiraatio taas kirjotella vähän matkajuttuja jonnekin ylös. Niitä on niin mukava muistella ja tekstin (ja kuvien) kautta se on niin paljon helpompaa. Vuoden 2015 on reissailun puolesta ollut onnistunut, vaikka töitä on tehty enemmän kuin koskaan. Mm. Berliini, Barcelona, Praha, nyt seuraavana Intia, Tanska (Köpis-Aarhus-Herning) ja Hollanti (Amsterdam-Rotterdam?). Syksylle olisi tarkotus vielä joku Saksan reissu kenties toteuttaa…

Itse asiassa lähtö Intiaan, Delhi-Mumbai-Coimbatore, osuu heti huomiselle illalle. Jännittäää! Duunireissu tosiaan kyseessä ja 10 päivää olisi aikaa tutustua ihmeelliseen Intiaan. Laukku alkaa olla pakattuna pitkällisen harkinnan ja pakkausrumban myötä. Jotenkin vaikeempaa pakata, kun ei oikein tiedä yhtään mitä odottaa. Miten siellä on ok pukeutua, millasilla lääkkeillä varautua reissuun jne… Onneks rokotukset oli kunnossa jo Kiinan takia. Ja maitohappobakteerien syöminenkin alotettiin hyvissä ajoin. Näillä mennään, katsotaan miten pärjäillään, toivottavasti ilman mitään rajuja turistitauteja.

Intian reissun jälkeen ehdin olemaan 4 päivää Suomessa ja sitten on jo lähtö 10 päivän ”kesä”lomalle. Reissu alkaa Köpiksellä V:n kanssa. Tarkotus reissulla oli lähteä moikkaamaan Tanskassa vaihdossa olevaa kaveria, mutta päätinkin toteuttaa pitkäaikaisen unelmani ja pidentää reissua lähtemällä YKSIN Amsterdamiin. HuiHUIhui!! Can’t wait! Oon vuokrannu asunnon Airbnb:n kautta, ekaa kertaa sekin, ja tarkotus olisi vietellä Dameissa 5 yötä. Saa nähä mitä sitä keksiikään sinne. Mutta tosiaan Tanskan kautta on liput ja siitäkin tulee kyllä ihan mahtava reissu varmasti! Matkustusmotivaatio on kyllä nyt huipussaan ja tuntuu etten millään saisi reissailusta tarpeekseni. Katotaan oonko vielä samaa mieltä tän syyskuun jälkeen, ku reissut on vieny valtaosan ajasta ja kuusta (ja rahoista). Mutta kokemuksia rikkaampana, siitä voi olla varma.

Katotaan, jäikö tämä vaan irralliseksi postauksekseen vai intoudunko kirjottamaan tänne ittelleni myös Intian kokemuksia ylös. Se jää nähtäväksi.

-meems-

kulttuuri matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *